آخرین خبرها:
شناسه خبر: 29669

ضرورت تشکیل اتحادیه صنفی تولیدکنندگان زالو

ضرورت تشکیل اتحادیه صنفی تولیدکنندگان زالو / مدیرعامل شرکت گیلان لیرو با اشاره به توسعه‌ کسب و کارهای مرتبط با زالو در کشور گفت: در حال حاضر تشکیل اتحادیه صنفی

ضرورت تشکیل اتحادیه صنفی تولیدکنندگان زالو
مدیرعامل شرکت گیلان لیرو با اشاره به توسعه‌ کسب و کارهای مرتبط با زالو ظرف 10 سال گذشته در کشور اظهار کرد: در حال حاضر تشکیل اتحادیه صنفی توسط دست‌اندرکاران صنعت زالوی طبی یک نیاز ضروری است. دست‌اندرکاران این کسب و کار برای رسیدن به جایگاه مطلوب در بازار و سبد درمانی مردم نیازمند این مهم هستند. تشکیل اتحادیه، قدرت تولیدی و تجاری کسب‌وکارها را به شدت تقویت می‌کند.
به گزارش اخبار سبز کشاورزی ؛ علیرضا تندرو با بیان اینکه در حال حاضر برگزاری نشست تخصصی میان همه تولیدکنندگان زالوی طبی و فرآورده‌های مرتبط در حال پیگیری‌ است، خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این نشست توسعه‌ دانش تخصصی و تبادل تجربیات میان کارآفرینان این حوزه است؛ چراکه جزیزه‌ای کار کردن ریسک تولید و سرمایه‌گذاری را افزایش می‌دهد.
بیشتر بخوانید: پرورش زالو؛ پرسود و ناشناخته

تقاضای کشورهای اتحادیه اروپا برای واردات زالو

نخستین تولیدکننده زالوی طبی در ایران با اشاره به تقاضای جدی کشورهای اتحادیه اروپا برای واردات زالو اظهار کرد: چشم‌انداز ما خلق ارزش‌افزوده و افزایش صادرات به بازارهای اروپایی ا‌ست. ظرف این مدت به کشورهای سوئیس، انگلیس، پرتغال، نروژ، هند و عراق صادرات داشتیم. در حال حاضر با وجود اقبال گسترده کشورهای خارجی، صادرات زالو با مشکلاتی روبه‌روست که از تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان نشأت می‌گیرد.

ضرورت تشکیل اتحادیه صنفی تولیدکنندگان زالو ضرورت تشکیل اتحادیه صنفی تولیدکنندگان زالو

در حال همکاری با شرکت‌های داروساز داخلی هستیم

این کارآفرین برتر افزود: داروی‌هایی که شرکت‌های فرانسوی و آلمانی با استفاده از زالو تولید می‌کنند، بسیار گران است و بیماران در ایران برای تهیه این داروها با مشکل مواجه هستند. به همین خاطر در حال همکاری با شرکت‌های داروساز داخلی هستیم تا فعالیت‌های تحقیقاتی، توسعه‌ای و تولیدی‌مان را افزایش و از این طریق قیمت تمام شده داروها را کاهش دهیم.
تندرو با اشاره به کسب استاندارد جی‌.ام‌.پی اروپا توسط شرکت گیلان نیرو، گفت: محصول ما بهترین نژاد زالوی طبی در جهان است و با محصولات شرکت بی‌‌.بی‌.ای‌.زد آلمان و بایوفارم انگلستان رقابت می‌کند. به همین خاطر می‌تواند در بازارهای ترکیه، اوکراین و روسیه به راحتی جایگاه نخست را کسب کند.

سرمایه‌گذاری در حوزه زالو 3 تا 5 برابر بازده دارد

وی با اشاره به اینکه برای راه‌اندازی کسب و کار شخصی در هر زمینه‌ای نیازمند توسعه‌ی مهارت‌های فردی هستیم، اظهار کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه زالو سه تا پنج برابر بازده دارد. با این حال یکی از دلایل کم بودن تعداد تولیدکنندگان داخلی این است که پرورش زالو یکی کار میان‌مدت است و از شروع تولید تا رسیدن محصول به بازار برای افراد تازه وارد یک سال و نیم زمان می‌برد. در عوض به این خاطر که تقاضای زالو از تولید زالو خیلی بیشتر است، قیمت زالو رشد فوق‌العاده‌ی را در بازار تجربه می‌کند. ظرف ده سال گذشته قیمت هر قطعه زالو از ۱۵۰ تومان به ۳۰ هزار تومان افزایش داشته که نشان دهنده ظرفیت‌های توسعه‌ای این کسب و کار است.

ضرورت تشکیل اتحادیه صنفی تولیدکنندگان زالو ضرورت تشکیل اتحادیه صنفی تولیدکنندگان زالو

تندرو اضافه کرد: در حال حاضر ظرفیت تولید پروانه‌ای ما پانصدهزار قطعه در سال است. این در حالی است که یازده سال قبل وقتی شروع کردیم حتی برای تهیه چند قطعه زالوی ضعیف هم مشکل داشتیم. اما با مجال دادن به حس جاه‌طلبی خیلی فراتر از چیزهایی که می‌خواستیم محقق شد.

نحوه آشنایی با اهمیت پرورش زالو

وی درباره نحوه ورودش به این کسب و کار اظهار کرد: وقتی پدرم به بیماری نقرس مبتلا شد متوجه شدیم که زالو در بهبود بیماری و کاهش دردها بسیار موثر است. به طوری که بیمار نه نیازی به مصرف دارو دارد و نه پرهیز غذایی لازم است. همین اتفاق باب آشنایی من با زالو را باز کرد.
وی افزود: استفاده از زالو برای درمان بسیار لذت بخش است و همین لذت بخش بودن اقبال به زالو را در بازار داخلی افزایش می‌دهد. زالو یک درمان فرعی و مکمل است. کسانی که تجربه‌ی سردردهای شدید را دارند با یک بار زالو انداختن می‌توانند مشکل خود را حل کنند. در خصوص وز وز گوش و کم‌شنوایی هم همینطور است. زالو جوش و لک روی صورت را درمان می‌کند و افرادی که پوست و لب‌های تیره دارند می‌توانند با زالو درمانی شفافیت پوستی‌شان را بدست آورند. علاوه بر این موارد می‌توان به مشکلات مفصلی، تنگی کانال‌ها، بیماری‌های قلب عروقی، واریکوسل و هموروئید هم اشاره کرد که زالو در درمان‌شان بسیار موثر است.

ضرورت تشکیل اتحادیه صنفی تولیدکنندگان زالو ضرورت تشکیل اتحادیه صنفی تولیدکنندگان زالو

آموزش 4 هزار نفر در سراسر کشور

مدیر عامل گیلان لیرو خاطرنشان کرد: تا سال ۱۳۹۷ چهار هزار نفر را در سراسر کشور آموزش دادیم که خیلی از آن‌ها هم اکنون در حوزه‌ی زالو و کسب و کارهای مرتبط با آن مشغول کار هستند. در حال حاضر به خاطر تقاضای زیاد اهالی این حوزه، تصمیم به برگزاری یک رویداد چند روزه گرفتیم تا به متقاضیان به صورت رایگان آموزش دهیم.
وی اظهار کرد: کسانی که در حال حاضر علاقه‌مند به راه‌اندازی کسب و کار در حوزه‌ی زالو هستند می‌توانند از حمایت‌های دولتی برخوردار شوند. دولت در قالب بند ب تبصره‌ی شانزده قانون بودجه تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی به صورت قرض الحسنه با بازپرداخت ۵ تا ۷ ساله در نظر گرفته که برای شروع کار فرصت خوبی مهیا می‌کند.
دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای