آخرین خبرها:
شناسه خبر: 25948

درخواست اتحادیه مرغداران از مردم؛ مرغ ذخیره کنید

اتحادیه مرغداران گوشتی از مردم درخواست کرد، برای کمک به تنظیم بازار، مرغ را در منازل ذخیره‌سازی کنند تا قیمت مرغ در ماه آینده گران نشود.

درخواست اتحادیه مرغداران از مردم؛ مرغ ذخیره کنید

روند کاهش قیمت مرغ ادامه دارد

اتحادیه مرغداران گوشتی از مردم درخواست کرد، برای کمک به تنظیم بازار، مرغ را در منازل ذخیره‌سازی کنند تا قیمت مرغ در ماه آینده گران نشود.
به گزارش اخبار سبز کشاورزی ؛ در پی افزایش جوجه‌ریزی و سقوط قیمت مرغ در بازار، ا تحادیه مرغداران از مردم خواست با ذخیره‌سازی مرغ در منازل، به تنظیم بازار کمک کنند.
ذخیره‌سازی خانگی مرغ توسط مردم موجب می‌شود قیمت مرغ در ماه آینده افزایش سرسام‌آور نداشته باشد.
هم اکنون روند کاهش قیمت مرغ در بازار تهران همچنان ادامه دارد و روز گذشته هر کیلو مرغ به قیمت 43 هزار تومان رسید که 20 هزار تومان کمتر از نرخ مصوب دولتی است، این در حالی است که پیش از این قیمت 75 هزار تومان را هم دیده بود.

روند کاهش قیمت مرغ از چند هفته گذشته شروع شده و ادامه دارد

روند کاهش قیمت مرغ از چند هفته گذشته شروع شده و ادامه دارد، این خبر خوشحال کننده برای مصرف کنندگان است که این محصول پروتئینی بسیار مهم سبد خانوار خود را به قیمت ارزان تری خریداری کنند.
پس از اصلاح ارز ترجیحی 4200 تومانی، قیمت مرغ را ستاد تنظیم بازار کیلویی 63 هزار تومان اعلام کرد تا به نوعی با افزایش قیمت نهاده‌ها ضرر مرغداران جبران شود اما تولید کنندگان می‌گویند قیمت که اکنون زیر نرخ مصوب دولتی رسیده است آنها را متضرر کرده است به حدی که ادامه این وضع را تهدیدی برای تولید می‌دانند.
اتحادیه مرغداران از مردم خواسته با ذخیره سازی مرغ در منازل به تنظیم بازرا کمک کنند.

افزایش تولید مرغ و نیز کاهش تقاضا عامل کاهش قیمت مرغ شده است

تولید کنندگان می‌گویند:‌افزایش تولید مرغ درکشور و نیز کاهش تقاضا از سوی مردم عامل کاهش قیمت مرغ شده است شرکت پشتیبانی امور دام کشور هم در این شرایط رکود مرغ منجمد را به بازار تزریق کرد و به رکود بیشتر کمک کرد.
اکنون بازار مرغ دو وجه دارد نخست مردم مصرف کننده است که از این وضعیت پایین قیمت خوشحال هستند و دوم تولید کننده که ناراضی اند و از نظر آنها تولید تهدید می‌شود.
کارشناسان معتقدند بهترین حالت قیمتی است که به تولید پایدار کمک کند یعنی نقطه بهینه ای که تولید کننده و مصرف کننده ضرر نکنند.
دولت می‌تواند این مهم را با ابزارهای واردات، صادرات، کاهش هزینه های تولید، جمع آوری و عرضه به موقع مرغ مازاد به بازار کنترل کند.
دیدگاه تان را بنویسید

  • سها پاسخ به نظر

    آقا می‌خوای برای تنظیم بازار، طلا، دلار، ساختمان و … هم بخریم که در ماه های آینده گرون نشه؟

چندرسانه‌ای