آخرین خبرها:
شناسه خبر: 7791

قالب‌های پنیری که هر روز آب می‌رود

در پی کوچک شدن قالب پنیر در برخی از برندها این سوال را در ذهن ایجاد می‌شود که آیا تولیدکنندگان این محصولات اقدام به کم فروشی می کنند یا اتفاق دیگری افتاده

قالب‌های پنیری که هر روز آب می‌رود
در پی کوچک شدن قالب پنیر در برخی از برندها این سوال را در ذهن ایجاد می‌شود که آیا تولیدکنندگان این محصولات اقدام به کم فروشی می کنند یا اتفاق دیگری افتاده است؟ در این باره محمد فربد عضو هیئت مدیره انجمن صنایع لبنی توضیحاتی را ارائه می دهد. محمد فربد در پاسخ به این سوال که چرا قالب های پنیر لیوانی برخی برندها روز به روز کوچکتر و آب نمک داخل آن بیشتر می شود، گفت: کوچک شدن اندازه پنیر گاهی در اثر پدیده آب انداختگی است. برخی پنیرها مانند یواف یا سفید دچار این پدیده می شوند. یعنی آب پنیر در اثر شرایط نامساعد در طی تولید یا پس از آن از پنیر جدا شده و به کاهش وزن پنیر ( وزن آبکش ) منجر می شود.
وی ادامه داد:سال ۱۳۹۳ از پژوهشگاه استاندارد تقاضا کردیم که پدیده آب انداختگی پنیر را بررسی و درصد مجاز آن را اعلام کند. براساس گزارش تهیه شده توسط این مرکز ۱۴تا ۱۵ درصد آب انداختگی در مورد پنیرهای یواف مجاز است. گذشت زمان و افزایش دمای نگهداری باعث افزایش میزان درصد آب اندازی می شود.
عضو هیات مدیره انجمن صنایع لبنی گفت: اگر مصرف کنندگان احساس کردند وزن پنیر با عددی که بر روی بسته آن درج شده همخوانی ندارد کافی است که آن را وزن کنند و قطعا اگر این موضوع اثبات شود که برندی اقدام به کم فروشی کرده با آن برخورد خواهد شد و انجمن صنایع لبنی نیز پیگیر آن خواهد بود. به گفته وی مصرف کنندگان می توانند شکایات خود را در سامانه های سازمان بازرسی و نظارت یا انجمن صنایع لبنی ثبت کنند که قطعا پیگیری خواهد شد.
وی در پایان با بیان اینکه در این پدیده بحث کم فروشی مطرح نیست بلکه به دلایل ذکر شده پنیر آب خود را از دست می دهد و کوچکتر به نظر می رسد، به ایسنا گفت: رقابت میان شرکت های لبنی به حدی بالاست که هیچ برندی با کاهش کمیت و کیفیت خود را از عرصه رقابت خارج نمی کند.
گفتنی است، گفته می‌شود کوچک شدن پنیرها علاوه بر پدیده آب انداختگی می‌تواند ناشی از کم فروشی برخی برندها نیز باشد و این انتظار می رود که انجمن همواره نظارتی بر واحدهای تولیدی داشته باشد.
دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای