آخرین خبرها:
شناسه خبر: 9498

ابلاغ سیاست‌های معاون امور تولیدات دامی درخصوص اعطای تسهیلات به دامپروری

شیوه‌نامه اجرائی بند الف تبصره 18 قانون بودجه کل کشور شامل سیاست‌های معاون امور تولیدات دامی درخصوص اعطای تسهیلات بانکی به فعالیت‌های زیر بخش دامپروری ابلاغ شد.

ابلاغ سیاست‌های معاون امور تولیدات دامی درخصوص اعطای تسهیلات به دامپروری
شیوه‌نامه اجرائی بند الف تبصره 18 قانون بودجه کل کشور شامل سیاست‌های معاون امور تولیدات دامی درخصوص اعطای تسهیلات بانکی به فعالیت‌های زیر بخش دامپروری به سازمان‌های جهادکشاورزی استان‌ها ابلاغ شد.
به گزارش مزرعه سبز به نقل از رادیو کشاورز، «حسین دماوندی‌نژاد» معاون امور دام وزیر جهادکشاورزی پیرو نامه شماره 46816/ 950/1400 مورخ 18/.8/1400 مشاور برنامه‌ریزی این معاونت به معاون بهبود تولیدات دامی هر استان، شیوه‌نامه اجرائی بند الف تبصره 18 قانون بودجه کل کشور، سیاست‌های معاون امور تولیدات دامی درخصوص اعطای تسهیلات بانکی به فعالیت‌های زیر بخش دامپروری را ابلاغ کرد.
در این شیوه‌نامه که بخش «الف» آن به پرورش انواع طیور اختصاص یافته، دو موضوع سرمایه در گردش برای همه واحدهای پرورش طیور دارای پروانه بهره‎‌برداری معتبر و همچنین سرمایه‌گذاری در قالب 3 بخش بازسازی، نوسازی و تجهیز تمام واحدهای پرورش طیور دارای پروانه بهره برداری معتبر؛ تکمیل و بهره‌‎برداری واحدهای نیمه تمام پرورش طیور مطابق شیوه‌نامه ابلاغی بند الف تبصره 18 و همچنین تکمیل، توسعه و تجهیز زنجیره‌های تولید مورد توجه قرار گرفته است.
بخش «ب» این شیوه نامه به پرورش انواع دام اختصاص یافته که سرمایه در گردش کلیه واحدهای فعال پرورش دام دارای پروانه معتبر؛ ایستگاههای تولیدکننده مواد ژنی (تولیدکننده اسپرم) دام سنگین و سبک فعال؛ واحدهای دامداری کوچک روستائی و دارای کارت شناسائی فعال و همچنین واحدهای فعال بهبود مدیری گله‌های شیری DHI لحاظ شده است و در زمینه سرمایه‌گذاری نیز« ایجاد، تکمیل و توسعه همه واحدهای دامداری؛ بهسازی، نوسازی و تجهیز واحدهای پرورش دام؛ تکمیل، توسعه و تجهیز زنجیره‌های تولید؛ تکمیل و احداث ایستگاه‌های جمع‌آوری شیر؛تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه‌های شیر موجود مورد توجه قرار گرفته است.
و اما بخش «ج» این شیوه نامه به «زنبورعسل» اختصاص یافته که در آن سرمایه در گردش برای تمام واحدهای زنبورداری فعال و سرمایه‌گذاری برای ایجاد، توسعه، تجهیز و نوسازی واحدهای زنبورداری تعیین شده است.
و البته این دسته بندی در مورد نوع چهارم دام «د»، شامل «نوغانداری است» که سرمایه در گردش آن مشمول تمام جایگاه‌های پرورش کرم ابریشم و کارگاههای ابریشم‌کشی صنعتی، سنتی و خانگی است و سرمایه‌گذاری نیز در ایجاد، توسعه، تکمیل، نوسازی و بازسازی همه جایگاه‌های پرورش کرم ابریشم و جایگاه‌های ابریشم‌کشی صنعتی، سنتی و خانگی تعریف شده است.
بر اساس این شیوه‌نامه، تمامی مراحل کنترل، نظارت و ارزیابی موارد فوق بر عهده سازمان جهادکشاورزی هر استان گذاشته شده است تا گزارش عملکرد مربوطه را در مقاطع سه ماهه به معاونت امور دام جهادکشاورزی ارسال کنند.

انتهای پیام/

دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای