خبر فوری
شناسه خبر: 35228

وزارت رانتخواران خودی و غیرخودی

در نیمه دوم سال 1400 رسانه‌ها به نصب برخی مدیران ناسالم، ناشایست و رانتخوار صورت گرفته بود اعتراض کردند.

وزارت رانتخواران خودی و غیرخودی
در نیمه دوم سال 1400 رسانه‌ها به نصب برخی مدیران ناسالم، ناشایست و رانتخوار (که توسط وزیر وقت جهادکشاورزی در برخی از معاونت‌ها و بدنه وزارتخانه) صورت گرفته بود اعتراض کردند.
اخبار سبز کشاورزی ؛ از آنجا که وزیر، وقعی به مطالب و مقاله‌ها نکرد، افشاگری‌ها ادامه یافت و نمونه‌هایی از دخالت‌های غیرقانونی مثلا دستور مشاور معاون وزیر (درحالی‌که مشاور چنین مجوزی ندارد) در جابه‌جایی یا انتقال هزاران کیلو زعفران بیت‌المال یا حواله‌های جعلی خرید مرکبات و سیب درختی شب عید و تخلیه و بارگیری‌ها سوری از سردخانه شمس آباد جاده قم مثلا به مراکز عرضه و… تا خرمای سنواتی و دهها قلم دیگر از این دست با سند و تصویر منتشر و حتی ناشر این مطالب تهدید به مرگ شد اما متاسفانه وزیر وقت یا نخواست به این مسایل رسیدگی کند یا اجازه ورود پیدا نکرد.
بیشتر بخوانید: تقسیم رانت‌خواران به خودی و غیرخودی

1000 میلیارد تومان به ضرر دولت و ملت و به نفع رانتخواران

میوه‌هایی که به گفته رئیس کیسیون کشاورزی و مجلس و مدیر بازرسی کل کشور 35 درصد گرانتر از قیمت روز خریداری شده بود، با عدم پیگیری‌های سازمان‌های نظارتی و خود وزارتخانه هنوز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. متاسفانه 50 درصد این میوه‌ها که کیلویی 22 هزار تومان برای دولت و اتحادیه مرکزی تمام شده بود به قیمت هر کیلو 4 یا 5 هزار تومان فروخته شد که هنوز اتحادیه و سازمان درگیر آن هستند فاجعه این است که در این رابطه حداقل 500 میلیارد تومان ضرر به سازمان مرکزی(بیت المال) و 500 میلیارد تومان خسارت و ضرر به اتحادیه(حق الناس) وارد شده و هیچکس پاسخگوی آن نیست.
بیشتر بخوانید: سیاست‌های رانتی و دستوری عامل تشدید فساد
مجوزهای واردات نهاده‌ها و شرکت جعلی سوری یا کوتاژهای جعلی شرکت آریا تجارت سهیل گر چه طومار زندگی سیاسی وزیر و دو معاون وقت او را در هم پیچید اما در مورد آمران، بانیان، شرکا و رفقای دولتی آنها انگار آب از آب تکان نخورد و دولت دست پاک مردمی و سید محرومان به داد بیت‌المال نرسید.
بیشتر بخوانید: رانت و هدر رفت یارانه میوه شب عید
120 میلیارد تومان پول دولت (سازمان مرکزی تعاون روستایی) بابت واردات مرغ، از سوی شرکت بتکا به یک شرکت وارداتی پرداخت شد و به دستور مشاور مدیرعامل وقت سازمان مرکزی نیز 70 میلیارد تومان پوره سیب و گوجه فرنگی به شرکت د.ن تحویل شد تا مثلا مرغ از ترکیه وارد شود ولی 2 سال بعد فقط اصل پول(در حالیکه ارزش آن مبلغ به بیش از 200 میلیارد تومان رسیده بود) و آنهم با هزار زور و فشار، به اتحادیه مرکزی بازگردانده شد.
اما نه تنها مرغ از ترکیه وارد نشد که پول بیت المال صرف خرید یا آزادسازی شرکت خصوصی د.ن در استان فارس شد تا این شرکت 200-300 میلیارد تومانی، ارزش افزوده 1200 میلیارد تومانی پیدا کند ولی چک این بدهی همچنان در بین اتحادیه نظارت و اتحادیه تعاونی مرغداران در هوا چرخان است.
دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای