آمادگی تیمهای دامپزشکی بر نظارت کشتار دام در عید قربان
سازمان دامپزشکی در اطلاعیهای اعلام کرد که به منظور حفظ سلامت هموطنان و تأمین بهداشت عمومی جامعه این سازمان و ادارات کل دامپزشکی در سطح استانها آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دامهای قربانی در روز عید سعید قربان هستند.
![آمادگی تیمهای دامپزشکی بر نظارت کشتار دام در عید قربان](https://cdn.akhbarsabzkeshavarzi.ir/thumbnail/c2owpcI5iJES/Zce5TsPUvMCNJCTqRhU5aBR7NAAueirIp2aUMc7Km7B1WL5TKdVDf3JNS30Ev-qlX7FZfy_thG_EOJeDn0dFuf6kG3Xjeshw0R-peSoc5NyO-gF4t3qOC1B8egnqVCaYwOI2TYuJGBd5BzcL2p9s_w,,/%D9%86%D8%B8%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AA%DB%8C%D9%85%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%E2%80%8C%D8%B9%DB%8C%D8%AF-%D9%82%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D9%86.jpg)
به گزارش اخبار سبز کشاورزی به نقل از ایسنا در اطلاعیه سازمان دامپزشکی کشور آمده است:
بازرسین بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهرها به ویژه در محل کشتارگاههای دامی(ثابت و سیار)، دامهای کشتاری شما را از نظر آلودگی به عوامل بیماریزا بالاخص بیماریهای مشترک بین انسان و دام بازرسی کرده و سلامتی شما مصرف کنندگان را از ابتلا به بیماریها تضمین خواهند کرد.
از مردم خواستاریم به مناسبت این روز و به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیههای بهداشتی ذیل را جدی بگیرند:
۱- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان و منازل اکیداً خودداری کنند
۲- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند
۳- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنند.
۴- از برش دادن کیستها و آبسههای موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند.
۵- اندامها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.
۶- گوشت و آلایش خوراکی را حدا الامکان کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.
۷- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند.