برگزاری روز کشاورزی در شهر سیدنی
روز کشاورزی سیدنی امیدوار است الهامبخش نسل بعدی باشد و قدردانی از کشاورزی را تقویت کند.

به گزارش اخبار سبز کشاورزی به نقل از WNBG، بچهها از هر سنی به جشنواره سالانه روز کشاورزی در سیدنی هجوم آوردند تا با جزئیات مربوط به منشأ غذایشان آشنا شوند.
این رویداد با عنوان «روز لبنیات» آغاز شد، اما به تدریج شامل انواع کشاورزی شد.
مریسا ویلسون، برگزارکننده روز کشاورزی، گفت: «هر چیزی که مربوط به کشاورزی و منشأ غذای شما باشد، نحوه فرآوری آن، و هر چیزی شبیه به آن.»
این روز شامل بیش از سی ایستگاه مختلف برای بچهها بود، از گاو و بز گرفته تا نحوه ساخت کندوی زنبور عسل و هر چیزی بین این دو.
ویلسون گفت: «بچه ها عاشق این هستند، میگویند: "خدای من، چیزهای زیادی وجود دارد" مثلاً بعضی از آنها قبلاً هرگز گاو ندیدهاند، یا هرگز شربت افرای خالص را نچشیدهاند، و میدانند که این فرآیند چگونه است. بنابراین، قرار دادن آنها در معرض همه چیزهای مختلف کشاورزی، یک تجربه جالب است.»
به نظر میرسید محبوبترین ایستگاه، ایستگاه تهیه اسموتی باشد، جایی که یک مخلوطکن با یک دوچرخه ثابت کار میکرد.
این روز بر تقویت درک بچهها از نحوه تهیه غذایشان متمرکز بود.
لیا فیگاری، معاون رئیس انجمن کشاورزان آینده آمریکا در ایالت نیویورک، گفت: «آنها نمیدانند غذایشان از کجا میآید و این فقط یک نکته آموزنده است تا به مردم نشان دهیم که غذای شما از اینجا، از ایالتهای دیگر و از کل کشاورزی میآید. این فقط تولید نمیشود.»
تولید موم لب و آسیابهای آب سیب
از دیگر ایستگاههای تعاملی میتوان به تولید موم لب و آسیابهای آب سیب اشاره کرد.
فیگاری گفت: «به عنوان مثال، ما کره و پنیر تولید میکنیم. این مواد وارد نمیشوند؛ بلکه از طریق فرآیندهایی تولید میشوند و آنها میتوانند این فرآیند را اینجا ببینند.»
ویلسون امیدوار است که حاضران با درک بهتری از کاری که برای تغذیه دیگران انجام میشود، از آنجا خارج شوند.
ویلسون گفت: «فقط برای اینکه از کشاورزان و زحماتی که میکشند و اینکه غذای آنها از کجا میآید، قدردانی کنیم. دانستن اینکه همیشه لازم نیست فقط از فروشگاه مواد غذایی بیاید، بلکه میتواند از مزرعه همسایه شما در همان نزدیکی باشد.»
ویلسون و فیگاری هر دو گفتند که این رویداد سالانه میتواند عشق و قدردانی را برای صنعتی که کره زمین را تغذیه میکند، تقویت کند.