آخرین خبرها:
شناسه خبر: 11204

پشت پرده توطئه عودت محصولات کشاورزی ایران

این اولین باری نیست که محصولات غذایی ما بابت بی کیفیتی رد می شود ، سابقه و مصداق فراوانی در گوشت مرغ ، لبنیات ، میوه و ... به وفور یافت می شود

پشت پرده توطئه عودت محصولات کشاورزی ایران
مزرعه سبز : این اولین باری نیست که محصولات غذایی ما بابت بی کیفیتی رد می شود، سابقه و مصداق فراوانی در گوشت مرغ، لبنیات، میوه و … به وفور یافت می شود. انگار ما کماکان داریم به مردم جیره جنگی می دهیم تا سیر شوند و کیفیت اولویت اول ما نیست.
در این اوضاع احوال تحريم هاي‌ اقتصادي و سياسي باید بیشتر مراقب باشیم. شاید توطئه منطقه ای همزمان با دیپلماسی غذایی وزیر فعال شده باشد؛ اما به نظرم تا مادامي كه جهاد كشاورزي با نگاه مالكيتي و ارباب رعيتي بر كشاورزي و صنايع غذايي ايران خيمه زده و خود را حاكم مطلق اين دو صنعت بزرگ ايران مي داند‌ و پا را از نظارت به دخالت گذاشته و پس از 40 سال همچنان با آزمون خطا دارد این رکن اساسی غذا و‌ اقتصاد ایران را با اندک مدیران تخصصی کارآمد و بیشتر نیروی سیاسی غیر تخصصی اداره می‌کند و هر روز با اضافه كردن كميته و يا سازمان جديد‌ فربه و پهن پيكر تر مي شود‌، اوضاع از این بهتر نخواهد بود .‌

از کوزه همان برون تراود که در اوست‌!

مصداق این مقاله اخیرا هیئتی‌ از جهاد کشاورزی و مجلس برای حل مشکل فلفل به روسیه اعزام شدند، اگر به ترکیب اعضا نگاه کنید کاملا متوجه می شوید، در اين گروه حتي يك بازرگان و نماينده اتاق بازرگاني‌ ديده نمي شود، درصورتي كه همه خسارات‌ برگشت فلفل از روسیه متوجه صادركننده و تولیدکننده و کشاورز و گلخانه دار بي‌گناهي شده كه با اعتماد به نهادهاي نظارتي، كالا را خريده و هزينه نظارت بركيفيت آن را پرداخت كرده، اكنون كه همه مال و هم اعتبارش‌ را باخته براي احقاق حق خود هيچ جايگاهي ندارد و قرار است ديگران براي وی تصميم بگيرند!
مسئولين جهاد كشاورزي بايد باور كند كه وقت آن فرا رسيده تا‌ نظارت بر كميت و كيفيت توليد محصول كشاورزي را‌ به سازماني بسپارند كه ساليان سال به صورت قانوني در كنار آنها‌ فعاليت مي كند و از مرحله كاشت ، داشت و برداشت نظارت بر توليد محصول كشاورز را دارد و در سراسر ايران‌ در شهر،‌ روستا‌‌ در كنار كشاورز حضور دارد، به كمك‌ مراكز خدمات خود براي كشاورزان پروانه صادر مي كند و به فعاليت‌ آنها نظارت دارد.
شاید مناسب ترین نهاد برای نظارت دقیق سازمان نظام مهندسى كشاورزي ايران باشد که بیش از 250 هزار عضو رسمی داشته و در 131 استان و منطقه جنوب و غرب کرمان شورای نظام مهندسی دارد و در صدها شهر نیز پایگاه رسمی آن فعال است.
اين سازمان مي تواند همانند ديگر سازمان هاي ملي، مانند سازمان نظام مهندسي ساختمان‌ علاوه بر كميت بر كيفيت‌ كار‌ واحدهاي توليدي با دقت نظارت كند و به صورت گزارشي مكتوب نتيجه توليد‌ را در اختيار سازمان هاي نظارتي قرار دهد و با تعيين يك كد‌ براي هر واحد توليدى‌ كيفیت و كيميت توليد آنها قابل رهگيري باشد.
به اميد آن كه اداره و سیستم مدیریت كشاورزي ايران ارتقاء يابد و از مرحله سنتي به مرحله مدرن كوچ نمايد تا مردم ما با امنيت غذاي سالم مصرف کنند.

هند، روسیه، ازبکستان و ترکمنستان میوه و سبزیجات ایرانی را پس داده اند

تيگران داووديان، خبرنگار یک خبرگزاری ارمنی در ارمنستان است. وی طی مقاله ای تحلیل گونه نگرانی
ارمنی ها را به فریادی تبدیل کرده تا موضع گری منتصب به آن ها نسبت به محصولات ایرانی تقویت نماید.
لید این خبر چنین است:
Հնդկաստանը, Ռուսաստանը, Ուզբեկստանն ու Թուրքմենիան վերադարձրել են իրանական միրգն ու բանջարեղենը: Թունաքիմիկատների տոկոսը բարձր է: Մենք էլ ամանորյան այս նախօրեին ավելի զգույշ լինենք
هند، روسیه، ازبکستان و ترکمنستان میوه و سبزیجات ایرانی را پس داده اند.‌ درصد آفتکش‌ها بالاست.‌ در این ایام سال نو بیشتر مراقب باشیم.‌ (تيگران داووديان)
دردآور است نه ؟
دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای