مصرف محصولات ارگانیک؛ علاج واقعه پیش از وقوع!

0
محصولات گیاهی، بخش عمده‌ای از تغذیه بشر را به خود اختصاص می دهند، تا جایی که می‌توان گفت، سلامت این محصولات به طور مستقیم، با سلامت انسان در ارتباط است.
به گزارش مزرعه سبز، با توجه به بروز انواع و اقسام بیماری ها، که اغلب ناشی از مصرف محصولات ناسالم است، مدت‌هاست کشاورزان سراسر جهان به تولید محصول سالم بدون کود و سم شیمیایی روی آورده‌اند و در برخی کشورها نیز، فروشگاه‌های خاصی به فروش محصولات غذایی سالم و ارگانیگ اختصاص یافته است. از طرفی، افزایش علم و آگاهی مردم باعث شده تا تقاضای این محصولات روز به روز افزایش یافته و به رغم قیمت بالاتر، تعداد افراد بیشتری به استفاده از این مواد روی آورند.
در واقع استفاده از محصولات سالم، هزینه ای است که بشر برای سلامتی خود می پردازد و این هزینه در برابر مخارج درمانی ناشی از بیماری های گوناگون بسیار ناچیز است.
امروزه تمام دولت ها این حق را برای مردم خود قائلند که با مصرف محصولات سالم و فاقد سموم شیمیایی، سلامت آنها را تضمین کنند.
سلامت محصولات زراعی در کشور ما نیز باید به طور جدی از سوی سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت دنبال شود تا ضمن جلوگیری از مصرف بی رویه کود و سموم شیمیایی، مردم عزیز کشورمان نیز، از حق طبیعی مصرف محصولات سالم و ارگانیگ محروم نمانند و درعین حال، کشاورزان نیز با دیپورت یا معدوم شدن محصولات صادراتی ناسالم با ضرر و زیان های فراوان مواجه نشوند.
با توجه به اهمیت موضوع، در ادامه به ذکر نکاتی می پردازیم که توجه به آن، از سوی مصرف کنندگان، بسیار ضروریست و لازم است هنگام خرید و یا مصرف محصولات کشاورزی، به آن توجه کنند؛
  • هنگام مصرف گوجه فرنگی، آن را با چاقو برش دهید، اگر قسمت واکوئل آن، سفید رنگ بود، حتما آن قسمت را دور بریزید.چون باقی مانده سم و کودی که در گوجه فرنگی استفاده شده داخل واکوئل جمع می شود.
  • در مورد خیار نیز، سم هایی استفاده می شود که به آنها سموم تماسی گفته می شود. از این رو، باید حتما قبل از مصرف، پوست خیار گرفته شود، چون سم بیشتر داخل و زیر پوست خیار جمع می شود.
  • در مورد هویج هم، در قسمت انتهایی آن مقدار نیترات زیادی جمع می شود؛ نیترات ماده ای است که خودش به تنهایی باعث بروز مشکلی نمی شود اما پس از ورود به بدن می تواند در اثر عواملی چون استرس یا شرایط محیطی به نیتریت تبدیل شده و سپس نیتریت می تواند به نیتروزامین تبدیل شود که این ماده سرطان زاست.
  • در مورد سیب زمینی نیز این نکته را در نظر داشته باشید که حتما لزومی ندارد که سیب زمینی های بزرگ را خریداری کنید. سیب زمینی هرچه بزرگ تر باشد، نیترات بیشتری دارد و در نتیجه برای سلامتی ضرر دارد، همیشه سعی کنید سیب زمینی های کوچک تر را مصرف کنید چون نیترات کمتری دارند.از خرید سیب زمینی های سبز شده نیز خودداری کنید و یا قسمت های سبز شده سیب زمینی را دور بریزید چون در قسمت های سبز، سولانین وجود دارد و این ماده نیز می تواند باعث بروز مشکلاتی در بدن شود.
  • در مورد پیاز باید گفت پیازهای رنگی بهتر از پیازهای سفید هستند؛ پیازهای سفید، آب بیشتری دارند و نیترات بیشتری جذب می کنند. پیازهای کوچکتر نیز از پیازهای بزرگ تر بهتر هستند چون نیترات کمتری دارند.

فریبا نبوی طهرانی‌فر

مقاله قبلیرشد 2 رقمی قیمت جهانی کالاهای اساسی در یک روز
مقاله بعدیتماشای مرگ گاوخونی

پاسخ شما

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید