آخرین خبرها:
شناسه خبر: 13299

سود دلالی بازار برنج به جیب کشاورز نمی‌رود

یک عضو کمیسیون کشاورزی از ضرورت افزایش نظارت بر بازار خبر داد و گفت: از شالی‌کاران بسیاری سوال پرسیده است و می‌گویند برنج را ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان فروخته‌اند.

سود دلالی بازار برنج به جیب کشاورز نمی‌رود
یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس از ضرورت افزایش نظارت بر بازار خبر داد و گفت که از شالی‌کاران بسیاری سوال پرسیده است و همه می‌گویند برنج را ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان فروخته‌اند.
به گزارش مزرعه سبز به نقل از ایسنا، رحمت الله نوروزی درباره گرانی مجدد برنج ایرانی اظهار کرد: برنج ایرانی در شهریور ماه به قیمت ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان خریداری‌ شده است. بنابراین سود حاصل از دلالی بازار به جیب شالی‌کار نمی‌رود. کاشت، داشت و برداشت مراحل طاقت‌فرسایی هستند و تولیدکننده انگیزه‌ای برای تولید ندارد.
این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس یازدهم افزود: در دوره نهم مجلس مصوب شد که در زمان برداشت برنج واردات انجام نشود اما پس از مدت مشخصی باید با استفاده از واردات بازار تنظیم شود. ما باید با توجه به بازار و میزان نیاز تعادل در بازار را حفظ کنیم. دولت در این بخش عملکرد خوبی نداشته است.
نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس یازدهم با استناد به تمرکز اختیارات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی از ضرورت افزایش نظارت بازار خبر داد.
نوروزی در مورد عملکرد سید جواد ساداتی‌نژاد، وزیر جهاد کشاورزی گفت: با شناختی که از ایشان داریم، انتظار ما این است که عملکرد بهتری داشته باشند. ایشان نارسایی‌ها را می‌شناسند. از ایشان می‌خواهم حداقل در روزهای منتهی به نوروز ۱۴۰۱ بازار برنج را سامان‌دهند.
این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس درباره سودجویی دلالان بازار برنج ایرانی گفت: از شالی‌کاران بسیاری سوال پرسیده‌ام همه می‌گویند برنج را ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان فروخته‌اند. شالی‌کار تلاش می‌کند، کسی دیگری متنفع می‌شود. قانون‌گذار ابزارهای متفاوتی برای کنترل دلالی در نظر گرفته است. مسئولان باید آن را اجرایی کنند.
نوروزی میدان‌های تره‌بار و تعاونی‌های روستایی را مصداق بارز پیش‌بینی قانونگذار دانست و گفت: مسئولان اجرایی موظف به سامان‌دهی بازار کالاهای اساسی هستند.
دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای