اهمیت بستهبندی هوشمند محصولات صادراتی باغبانی
برگزاری نشست معاونت امور باغبانی با نمایندگان شرکت بسپار پیشرفته با هدف معرفی شرکت در محل سالن جلسات معاونت امور باغبانی برگزار شد.
برگزاری نشست معاونت امور باغبانی با نمایندگان شرکت بسپار پیشرفته با هدف معرفی شرکت در خصوص طراحی کیسههای نانو اکتیو برای بیشینه زمان ماندگاری محصولات باغبانی با حضور آقای مهندس شاکری، مشاور معاون وزیر و رئیس گروه ارگانیک و بینالملل معاونت و نمایندگان دفاتر تخصصی این معاونت در محل سالن جلسات معاونت امور باغبانی برگزار شد.
به گزارش مزرعه سبز ، این شرکت اقدام به طراحی فرمولاسیون و تولید کیسههای پلاستیکی اکتیو (مبتنیبر فناوری نانو) برای افزایش زمان نگهداری محصولات کشاورزی نموده است که در چند سال اخیر حجم قابل توجهی از میوهها و سبزیجات تازه با استفاده از پلاستیک های نانواکتیو به هندوستان، روسیه و اورآسیا، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و اروپا صادر شده است.
برخی از دستاوردهای این شرکت عبارتند از:
-صادرات میوههای هستهدار (گیلاس، زردآلو و شلیل) به هندوستان از طریق حمل دریایی؛
-صادرات بروکلی بدون استفاده از فوم و یخ با ماندگاری ۵۰ روز؛
-صادرات سبزیجات بدون استفاده از یخ؛
انبارمانی طولانی مدت انار.
طراحی کیسههای نانو اکتیو به گونهای است که فرمولاسیون کیسه هر محصول با محصول دیگر متفاوت است و میتوان بیشینه زمان ماندگاری برای هر محصول را دست یابیم.
این کیسهها برای محصولاتی نظیر گیلاس، کاهو، بروکلی، کرفس، خیار، انگور، فلفل دلمهای، پسته تازه، موز، انبه، خرما، مرکبات و سیب قابل استفاده است و قابلیت افزایش زمان ماندگاری را تا سه برابر ممکن می سازد.
طبق تجربه اعلام شده از سوی شرکت استفاده از این فناوری منجر به افزایش ارزش محصول صادر شده (قیمت در بازار هدف) ، کاهش هزینه های حمل و نقل و در نتیجه ارزآوری بیشتر برای کشور خواهد شد.
محصول نانواکتیو در چند سال گذشته جایگزین کیسههای وارداتی (رسمی، غیررسمی) تولیدی رژیم اشغالگر قدس، ترکیه و ایتالیا شده است.