آخرین خبرها:
شناسه خبر: 46119

خادمان امنیت غذایی تمام‌قد به میدان آمدند

از واردکننده مرغ تازه و منجمد در ابتدای سال گذشته به صادرکننده گوشت، مرغ و تخم‌مرغ در نیمه دوم سال گذشته رسیدیم.

خادمان امنیت غذایی تمام‌قد به میدان آمدند

به گزارش اخبار سبز کشاورزی؛ مهندس علی ابراهیمی، مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور  که به همراه اعضای هیات مدیره در نشستی خبری حضور یافته بود، با طرح این مطلب گفت: در ابتدای سال گذشته به دلیل حدف تعدادی از گله‌های مرغ مادری و کاهش جوجه‌ریزی همراه با کمبود نهاده‌های خوراک طیور، مجبور به واردات گوشت مرغ و تخم مرغ شدیم.

افزایش تولید و یکنواختی در توزیع

وی ادامه داد: این در حالی است که ظرفیت تولید 3 میلیون و 500 هزار تن گوشت مرغ در کشور وجود داشت، اکنون انسجام مدیریت فعلی وزارتخانه موجب شده تا تولیدکنندگان واحدهای پرورشی با میانگین 140میلیون قطعه جوجه‌ریزی و تامین به موقع نهاده‌های خوراک طیور و حتی کاهش قیمت نهاده‌ها به افزایش تولید و یکنواختی توزیع گوشت مرغ برسند.

مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور افزود: از آذرماه سال گذشته افزایش تولید منجر به ایجاد فضای صادراتی شد و بحمدالله موفق بودیم.

گفتنی است، در این نشست رسانه‌ای سیدصدر عظیمی، نایب رئیس هیات مدیره، حسن‌زاده عضو هیات مدیره و کمالی مشاور هیات مدیره حضور داشتند.  

دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای