توانمندسازی زنان در کشاورزی (WEAI) در سومالی
در سومالی، برنامه جهانی غذا (WFP) تلاش های خود را برای حمایت بهتر از سیستم های غذایی محلی و همسویی با اولویت های توسعه دولت تنظیم کرده است.

اخبار سبز کشاورزی، در سومالی، برنامه جهانی غذا (WFP) تلاش های خود را برای حمایت بهتر از سیستم های غذایی محلی و همسویی با اولویت های توسعه دولت تنظیم کرده است. نتیجه راهبردی سیستمهای غذایی هوشمند WFP سومالی بر بهبود امنیت غذایی، تغذیه، انعطافپذیری و پایداری تمرکز دارد.
بخش کلیدی این استراتژی، ترویج برابری جنسیتی و پرداختن به چالشهایی است که زنان در سیستمهای غذایی با آن روبرو هستند، بهویژه آنهایی که به ناامنی غذایی کمک میکنند. برای پرداختن به این موضوع، WFP به دنبال ایجاد یک شاخص توانمندسازی زنان در کشاورزی (WEAI) برای اندازهگیری سطوح توانمندسازی زنان درگیر در کشاورزی در سراسر سومالی است و نقش اساسی برابری جنسیتی را در ایجاد یک بخش کشاورزی انعطافپذیر و پر رونق ایفا میکند.
هدف و کاربرد پروژه
Bodhi Global Analysis در سپتامبر 2024 با WFP قرارداد بسته شد تا مطالعه ای در مورد شاخص توانمندسازی زنان در کشاورزی (WEAI) در سومالی انجام دهد. به طور کلی، این مطالعه برای ارزیابی سطوح توانمندسازی زنان در کشاورزی در سومالی و اطلاعرسانی در مورد طراحی و اجرای استراتژی سیستمهای غذایی هوشمند آب و هوای متحول کننده جنسیتی WFP. این مطالعه نتایج جامعی از جمله تجزیه و تحلیل پنج حوزه (تولید، منابع، درآمد، رهبری و تخصیص زمان)، نمرات شاخص برابری جنسیتی (GPI) و امتیاز WEAI ارائه کرد.