رئیس هیات مدیره شرکت کیمیا سبز آور:
زمان ثبت محصولات جدید کاهش یابد
رئیس هیات مدیره شرکت کیمیا سبز آور از رونمایی سموم برای دفع مگس میوه مدیترانهای و کود 202020 در نمایشگاه جامع کشاورزی امسال خبر داد.
اخبار سبز کشاورزی؛ نمایشگاه جامع کشاورزی که قرار است در بهمنماه امسال برگزار شود، اکنون به شکوفایی آشکاری رسیده است و خود در میان نمایشگاههای کشاورزی که در مرکز استان برگزار میگردد، میدرخشد.
آریا احمدیهراد، رئیس هیات مدیره شرکت کیمیا سبز آور، در این باره معتقد است که این نمایشگاه به تنهایی بسیاری از نمایشگاههای کشاورزی ایران را که در مراکز استان برگزار میشود، کمرنگ کرده است.
وی با این حال که میگوید هر یک از نمایشگاهها جای و جایگاه خود را دارند، اما معتقد است نمایشگاه جامع در واقع به نوعی جایگزین همه رویدادهای نمایشگاهی حوزه کشاورزی شده است، بهویژه آنکه بهدلیل مرکزیت تهران، مسافرت همه شهروندان ایرانی به تهران ساده و امکانپذیر است؛ در حالی که ممکن است مسافرت به سایر مراکز استانها به این راحتی نباشد.
رونمایی از محصولات جدید شرکت کیمیا سبز آور در نمایشگاه جامع امسال
رئیس هیات مدیره شرکت کیمیا سبز آور با اشاره به اینکه این شرکت در نمایشگاه امسال محصولات نوینی را برای اولین بار عرضه و رونمایی خواهد کرد، گفت: سموم برای دفع مگس میوه مدیترانهای و کود 202020 از جمله محصولاتی است که شرکت متبوعش در نمایشگاه جامع 1403 رونمایی خواهد کرد.
احمدیهراد اضافه میکند: با توجه به اینکه محصولات ما همه ارگانیک و گیاهپایه هستند، امسال از دفعکننده حلزون هم رونمایی خواهد شد که امیدواریم با اقبال مخاطبان و بهرهبرداران مواجه شود.
وی با انتقاد از برگزاری قرعهکشی برای اختصاص دادن غرفههای مورد تقاضا شرکتها میگوید: بهتر بود برای این منظور از راههای دیگر، مثلا میزان حضور و همکاری شرکتهای یا معیارهای بازرگانی استفاده میشد.
رئیس هیات مدیره شرکت کیمیا سبز آور بر این نکته که مقامات دولتی دلسوز هستند و میخواهند کارها به نحو احسن انجام گیرد، تاکید کرد و گفت: با این حال، گاهی بهدلیل نامناسب بودن ساختار، علیرغم این دلسوزی، کار انجام نمیگیرد.
لزوم سرعت بخشی در تایید و ثبت محصولات کود و سم
احمدیهراد گفت: مقامات ارشد مانند وزیر و معاونانش آنقدر مشغله کاری دارند که توجهی به مشکلات ما نمیکنند، با این همه به نظرم باید در تایید و ثبت محصولات کود و سم برای عرضه به بازار تسریع صورت گیرد.
وی با عنایت به اینکه هر دو محصول سم و کود که در سازمان آب و خاک و نیز سازمان حفظ نباتات مورد بررسی و ارزیابی قرار میگیرند روند پرهزینه و زمانبری را برای ثبت و امکان حضور در بازار طی میکنند، از وزارت جهاد کشاورزی تقاضا کرد تا در روند اجرایی ثبت محصولات جدید نهادههای کشاورزی تسریع صورت گیرد.
اهمیت برگزاری نشستهای آموزشی
این تولیدکننده نهادههای کشاورزی همکاری وزارت جهاد کشاورزی و سازمانهای تابعه در برگزاری نشستهای آموزشی و کارگاههای ارتقای عملی مروجان و متخصصان کشاورزی را خواستار شد و گفت: هر چند که وزارت جهاد کشاورزی برای تامین مالی و ادامه امکانات برگزاری این کارگاهها مسئولیت دارد؛ اما حتی مقامات این وزارتخانه در حد تامین مکان برگزاری کارگاههای آموزشی همکاری کنند نیز برای ما مطلوب و مغتنم است.
احمدیهراد با اشاره به اینکه لازم است برای شنیدن حرفها و اعتراضات دستاندرکاران و تولیدکنندگان، نشستهایی با حضور مقامات دولتی برگزار شود، گفت: این خوب نیست که محصول ایرانی به امارات یا روسیه برود و برگشت بخورد. پیش از وقوع چنین رویدادهایی میتوان نشستهایی را برگزار کرد و برای پیشگیری از وقوع چنین رویدادهایی چاره اندیشید.
وی خواستار کاهش بوروکراسی اداری در انجام امور ثبت محصولات جدیدی تولیدکنندگان شد و گفت: گاهی چند سال برای ثبت یک محصول جدیدی طول میکشد که این زمان باید کاهش یابد.
بیشتر بخوانید: