سین کیانگ مرز جدیدی در آبزی پروری کشف می کند
برندهای غذاهای دریایی تیانیون به رسمیت شناخته می شوند.
اخبار سبز کشاورزی؛ برندهای شاخص آبزیان سین کیانگ چین، تیانیون و قزل آلای سالمون از کوه های تیانشان بیرون می جهند، گواهینامه های معتبر بین المللی از جمله اتحادیه جهانی آبزی پروری (BAP)، ایمنی جهانی غذا (BRC) و محصولات بدون آنتی بیوتیک (NSF) را دریافت کرده اند.
این نقاط عطف با راهاندازی موفقیتآمیز خطوط غذاهای دریایی ممتاز، مانند Tianyun، قزلآلای سالمون و Zungui مصادف شد. برتری این برندها به طور رسمی توسط وزارت کشاورزی و امور روستایی چین به رسمیت شناخته شده است که آنها را در لیست محصولات کشاورزی معروف، خاص، باکیفیت و جدید این کشور قرار داده است.
علاوه بر این، آنها توسط پلتفرم خدمات عمومی برند کشاورزی چین به عنوان مارک های توصیه شده برای محصولات آبزی تایید شدند. حتی قابل توجه تر، ماهی قزل آلا سین کیانگ "از کوه های تیانشان پریده است"، به مصرف کنندگان در شهرهای درجه یک و دوم چین رسیده است و حضور خود را به 14 کشور از جمله بازارهای آسیای جنوب شرقی، اروپا و خاورمیانه گسترش داده است.
با وجود اینکه سین کیانگ دورترین منطقه جهان از اقیانوس است، با موفقیت به قطبی برای پرورش آبزیان در مقیاس بزرگ ماهی قزل آلا و سایر محصولات آبزی تبدیل شده است. این موفقیت اغلب منطقه را در لیست های اینترنتی قرار داده است. از مناظر خیره کننده ایلی تا تورپان که به عنوان "قطب گرما" چین شناخته می شود، سین کیانگ به پناهگاه غیرمنتظره ای برای پرورش ماهی قزل آلا تبدیل شده است.
تا سال 2023، تولید آبزیان منطقه به 183900 تن رسید و جایگاه خود را به عنوان یک رهبر در میان پنج استان شمال غربی تثبیت کرد. "غذاهای دریایی" سین کیانگ، از جمله ماهی آزاد معروف آن، به سرعت در بازارهای داخلی و بین المللی مورد توجه قرار گرفته است.
با افزایش نفوذ این برندهای ماهی قزل آلا، شهرستان نیلکا سین کیانگ یک مدل توسعه یکپارچه را در بخش کشاورزی (بخش اولیه)، صنعت (بخش ثانویه) و گردشگری (بخش سوم) پذیرفته است. این شهرستان با ادغام ماهیگیری خود با اوقات فراغت و گردشگری، خیابانی پر رونق برای گشت و گذار، تفریح و سرگرمی ایجاد کرده است.
این رویکرد نوآورانه بازدیدکنندگانی را از سراسر جهان جذب کرده و فرصتهای جدیدی را در بخش سوم برای ساکنان محلی فراهم کرده است. دو وبلاگ نویس تایوانی که مجذوب هیاهوی ویروسی در اطراف سین کیانگ شده بودند، یافته های خود را شبیه به کشف یک "قاره جدید" توصیف کردند. آنها با توجه به سؤالاتی مانند "آیا غذاهای دریایی که از دریا تهیه نمی شوند هنوز هم غذاهای دریایی نامیده می شوند؟"، "چه چیزی ماهی قزل آلا سین کیانگ را از ماهی قزل آلای سنتی و قزل آلای رنگین کمان متمایز می کند؟" و "آیا ماهی آزاد آب شیرین برای خوردن خام خطرناک است؟"
در جستجوی تجربههای آشپزی منحصربهفرد، آنها به دریاچههای آلپ نیلکا رفتند. در آنجا، آنها اسرار "غذاهای دریایی سین کیانگ" را کشف کردند و روند دقیقی را که طی 24 ساعت پس از صید ماهی آزاد برداشت، پردازش، بسته بندی و حمل و نقل می شود، مستند کردند.