خبر فوری
شناسه خبر: 49902

فیجی صادرات موز را در میان چالش های صنعت شکر می داند

بخش کشاورزی فیجی موز را به عنوان یک کالای صادراتی بالقوه در میان چالش‌های صنعت شکر در نظر می‌گیرد.

فیجی صادرات موز را در میان چالش های صنعت شکر می داند

اخبار سبز کشاورزی؛ بخش کشاورزی فیجی موز را به عنوان یک کالای صادراتی بالقوه در میان چالش‌های صنعت شکر در نظر می‌گیرد. نخست وزیر سیتیتنی رابوکا در ستون "صدای شما، فیجی شما" به سوالاتی پرداخت و موانع پیش روی کشاورزان نیشکر را تشخیص داد و بر نیاز به صادرات کشاورزی جایگزین تاکید کرد.

موز، همراه با سیب زمینی و آناناس، به عنوان گزینه های مناسب شناخته شدند. آقای رابوکا گفت: «قبل از اینکه فیجی بر صادرات شکر متمرکز شود، انواع محصولات دیگر برای صادرات فرآوری شده بود. وی خاطرنشان کرد که گونه های بومی کوچکتر یام مانند تانیل لکا، وورای و نیو مادو می توانند به عنوان جایگزینی برای کشاورزی نیشکر عمل کنند و دلیل آن سهولت رشد در مزارع ماشین آلات و پتانسیل برای بازده و درآمد بالاتر است.»

آقای رابوکا بر انتقال به گواهی ارگانیک برای افزایش رقابت فیجی در بازارهای جهانی تاکید کرد. آماده سازی مزارع برای چند سال برای حذف آثار کودها و آفت کش ها برای دریافت گواهینامه ارگانیک برای بازار جهانی جذاب تر است. وی همچنین به شرایط طبیعی مطلوب فیجی برای کشت موز اشاره کرد.

علاوه بر موز و سیب زمینی، آقای رابوکا به فرصت هایی در تولید گوشت گاو و آناناس اشاره کرد. او به کارخانه تاریخی کنسرو سازی توا بیف در Tailevu North و یک کارخانه کنسرو آناناس در Lautoka اشاره کرد که احیای بالقوه آنها را پیشنهاد کرد. ما می‌توانیم مزارع گاو گاو خود را برای صادرات توسعه دهیم و آن را برای کارخانه‌های کنسروسازی فرآوری کنیم و در عین حال به صادرات آناناس نیز توجه کنیم.»

آقای رابوکا بر اهمیت امنیت زیستی برای محافظت از محصولات در برابر گونه های مهاجم تاکید کرد و کشورهای مجمع جزایر اقیانوس آرام را به عنوان مقصد صادرات اولیه پیشنهاد کرد و از اقدامات ایمنی زیستی افزایش یافته در بنادر و فرودگاه ها حمایت کرد.

 

دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای