خبر فوری
شناسه خبر: 44262

هر کیلو سینه و فیله مرغ چند؟+جدول

رصد بازار نشان می‌دهد در حال حاضر هر کیلوگرم مرغ گرم در مغازه‌های مرکز تهران به قیمت ۹۰ هزار تومان به فروش می‌رود.

هر کیلو سینه و فیله مرغ چند؟+جدول

به گزارش اخبار سبز کشاورزی، اواخر دی‌ماه بود که مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی عنوان کرد قیمت مرغ گرم باید حدود ۸۵ تا ۸۶ هزار تومان باشد. علی ابراهیمی با بیان اینکه قیمت ۷۸ هزار تومانی مرغ به تولید آسیب می‌زند و تولیدکننده نمی‌تواند دوام بیاورد، گفت: قیمت مرغ زنده درب مرغداری باید حدود ۶۴ هزار تومان باشد که با این حساب قیمت مرغ گرم ۸۵ هزار تومان می‌شود.

این صحبت‌ها در حالی است که روز گذشته، رئیس جهاد کشاورزی استان تهران در نشست خبری عنوان کرد: قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده درب واحدهای تولیدی بین ۵۷ تا ۵۸ هزار تومان است. جبرئیل برادری عنوان کرد: بر این اساس، گوشت مرغ باید به طور متوسط بین ۷۸ تا ۸۵ هزار تومان به دست مصرف‌کنندگان برسد.

رصد بازار نشان می‌دهد در حال حاضر هر کیلوگرم مرغ گرم در مغازه‌های مرکز تهران با قیمت ۸۸ تا ۹۰ هزار تومان به فروش می‌رود. همچنین، هر کیلو ران مرغ پاک نشده به طور متوسط ۸۹ هزار تومان، هر کیلو سینه مرغ بین ۱۸۵ تا ۱۹۹ هزار تومان و هر کیلو فیله مرغ بین ۲۰۵ تا ۲۲۰ هزار تومان است.

البته قیمت مرغ در میادین میوه و تره‌بار ارزان‌تر از مغازه‌های سطح شهر است. طبق نرخنامه سازمان میادین، در حال حاضر هر کیلو مرغ کامل تازه ۷۶ هزار و ۵۰۰ تومان است.

در جدول زیر، قیمت انواع گوشت مرغ قطعه‌بندی و بسته‌بندی در میادین میوه و تره‌بار آمده است.

نوع محصول

قیمت هر کیلوگرم (تومان)

ران بدون پوست و دنبالچه

۱۱۴.۰۰۰

مغز ران بدون پوست و استخوان

۱۱۹.۳۰۰

ساق مرغ بدون پوست و سر ساق

۱۲۷.۴۰۰

سینه با استخوان بدون پوست

۱۲۷.۰۰۰

سینه بدون استخوان (شنیتسل)

۱۶۲.۰۰۰

ران و سینه بدون پوست

۱۲۰.۰۰۰

فیله مرغ

۱۸۲.۰۰۰

بال کبابی ساده

۹۸.۵۰۰

مخلوط بال و بازو کبابی ساده

۹۴.۰۰۰

 

 

 

دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای