آخرین خبرها:
شناسه خبر: 44888

با غذاهای محلی مشهد آشنا شوید

شهر مشهد که از شهرهای بزرگ توریستی و زیارتی ایران است هر ساله گردشگران و زائران زیادی را به خود جذب می‌کند و معمولا مردم مشهد ترجیح می دهند که اول غذاهای محلی خود را برای مهمانان شان تهیه کنند. بهتر است قبل از اینکه به این شهر سفر کنید غذاهای محلی مشهد را بشناسید تا بتوانید هرکدام را که با ذائقه و سلیقه شما تناسب بیشتری دارد انتخاب کرده و نوش جان کنید.

با غذاهای محلی مشهد آشنا شوید

به گزارش اخبار سبز کشاورزی؛ برای خوردن این غذاها نیاز نیست که حتماً به مشهد سفر کنید و می توانید با مطالعه طرز تهیه غذاهای محلی مشهد شیوه پخت آنها را یاد گرفته و خودتان در خانه این غذاها را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

یکی از غذاهای محلی مشهد شله مشهدی می باشد که از حبوبات مختلف برای تهیه آن استفاده شده به همین دلیل بسیار مقوی بوده و به عنوان یک وعده کامل محسوب می‌شود.

برای تهیه آن نیاز به لوبیا چیتی، لوبیا سفید و لوبیا رشتی، برنج نیم دانه، ماش، عدس، بلغور گندم، گوشت گوساله و ادویه می باشد و برای اینکه طعم فوق العاده ای داشته باشد بهتر است از گوشت با حجم زیاد استفاده کنید.

 شله مشهدی

 پلو مخلوط مشهدی هم جزو غذاهای سنتی مشهد محسوب می‌شود که ترکیبی از استانبولی و لوبیا پلو هست و برای تهیه آن نیاز به گوشت، برنج، پیاز، هویج، گوجه‌فرنگی و ادویه‌ است.

 پلو مخلوط مشهدی

 یکی دیگر از غذاهای سنتی مشهد که معمولاً به عنوان عصرانه یا میان وعده استفاده می‌شود چنگالی است که اسم اصلی آن چنگ مالی می باشد که برای تهیه آن نیاز به نان خردشده، روغن، شکر یا عسل و شیره نبات می باشد.

چنگالی

 آش لخشک مشهدی هم جزو غذاهای سنتی آن است که سرشار از آهن بوده و برای تهیه آن از عدس و پیاز داغ و سیر داغ، کشک، رشته و دوغ استفاده می‌شود. شباهت زیادی به آش رشته دارد ولی به جای همه حبوبات فقط از عدس استفاده شده است.

از دیگر غذاهای سنتی مشهد توان به اشکنه قروت مشهدی، آش ماستی، کوکوی شیرین و رشته پلو و همچنین ماقوت و کباب شیشلیک، دیگچه و دیزی سنگی اشاره کرد.

در بین غذاهای سنتی مشهد شیشلیک جزء غذاهای بسیار لذیذ است که تقریباً همه افراد با هر‌ ذائقه ای خوردن آن را دوست دارند.

به همین منظور در ادامه مواد لازم برای تهیه کباب شیشلیک شاندیزی را مشاهده می کنید و سپس طرز تهیه کباب شیشلیک را به شما آموزش می دهیم.

 مواد لازم برای تهیه کباب شیشلیک

  • دنده گوسفند : 680 گرم
  •  خردل : 1 قاشق چایخوری
  •  فویل : به اندازه مناسب برای پوشاندن دنده ها
  • شکر قهوه ای : 1 ق سوپخوری
  •  پاپریکا : نصف قاشق چایخوری
  •  نمک : به اندازه لازم
  •  سیر : 2 حبه
  • فلفل سیاه : به میزان دلخواه
  • سس کچاپ : 2 قاشق سوپخوری
  • سس ورسترشایر : 2 قاشق چایخوری
  •  سرکه سیب : 1 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون : 2 قاشق چایخوری
  • سس تند : به میزان دلخواه

 

 

دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای