دکتر قاسم محمدی مدیریت شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران را پذیرفت
با صدور حکمی از سوی مدیرعامل شرکت طرح و توسعه آینده پویا، سرپرست جدید شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران معارفه شد.
به گزارش اخبار سبز کشاورزی به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران، در حکمی از سوی دکتر فتحاللهی، مدیرعامل شرکت طرح و توسعه آینده پویا، دکتر قاسم محمدی بهعنوان سرپرست جدید شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران منصوب شد.
در این مراسم که با حضور مهندس نظامی، معاون توسعه مدیریت و منابع شرکت طرح و توسعه آینده پویا، ربیعی، مدیر حراست این هلدینگ و جمعی از مدیران شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران برگزار شد، حکم سرپرستی به دکتر قاسم محمدی بهعنوان سرپرست جدید شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران اعطا گردید.
مهندس نظامی در این مراسم شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران را یک مجموعه راهبردی برای هلدینگ آینده پویا دانست و افزود: با توجه به اهمیت این شرکت تصمیم بر این شد که سرپرستی این مجموعه به فردی کاردان و شایسته واگذار گردد.
معاون توسعه مدیریت و منابع هلدینگ آینده پویا مدیریت بر منابع مالی را از مهمترین شاخصه های مورد توجه در ادامه فعالیت این شرکت دانست و خاطرنشان ساخت: امیدواریم با تغییرات صورت گرفته در این شرکت، شاهد رشد و تعالی شرکت در حوزه های مختلف باشیم.
در ادامه این جلسه دکتر محمدی، سرپرست شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران در ابتدای سخنان خود ضمن تشکر از مدیران گذشته گفت: باید از همه ظرفیتهای موجود استفاده شود و هر تهدیدی را بایستی تبدیل به فرصت نمود.
وی خواستار حمایت جدی دستگاههای اجرایی استان و کشور با این مجموعه شد و افزود: باید حرکتمان در راه خدا باشد و با رضای او و در راستای صیانت از دستاوردهای خون شهدا تلاش کنیم.
دکتر محمدی تکیه بر توان داخلی و هدفگذاری برای توسعه شرکت را از مهمترین اقدامات پیشروی خود دانست و افزود: شاید در راهی که در پیش گرفتهایم، مشکلاتی وجود داشته باشد اما با خودباوری و تکیه بر توان داخلی باید موضوعات و مشکلات را حل نمود.
گفتنی است، قاسم محمدی دارای دکترای حقوق بینالملل بوده و سابقه نمایندگی در مجلس شورای اسلامی، سرپرست اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، مدیرکل روابط عمومی وزارت اقتصاد و عضو هیات مدیره و مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان را در کارنامه خود دارد.
ظرفیت تولید شرکت چوب و کاغذ مازندران
گفتنی است شرکت چوب و کاغذ مازندران، دارای ظرفیت تولید اسمی ۱۷۵ هزار تن کاغذ در سال شامل ۹۰ هزار تن کاغذ روزنامه و چاپ و تحریر و ۸۵ هزار تن کاغذ فلوتینگ می باشد.
میزان سرمایه گذاری و سهامداران
میزان کل سرمایه گذاری برای احداث و راه اندازی این کارخانه ۵۳۰ میلیون دلار آمریکا و ۵۹۵ میلیارد تومان بود.
سهامداران عمده این شرکت و میزان سهام آنها عبارتند از:
۱) شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا ۵۸ درصد.
۲) صندوق بازنشستگی کشوری ۲۴ درصد.
۳) شرکت سرمایه گذاری نفت وگاز و پتروشیمی تأمین ۱۸ درصد.
تاریخچه راه اندازی اولیه
در واقع مطالعات اولیه این طرح در سال ۱۳۵۱ آغاز و قرارداد مربوط به مطالعات فنی و اقتصادی در سال ۱۳۵۳ منعقد گردید. عملیات مربوط به تهیه و خرید بخشی از تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز مجتمع بین سال های ۱۳۵۴ تا ۱۳۵۷ ادامه یافت و همزمان با خرید زمینی به مساحت ۴۸۰ هکتار در جنوب ساری عملیات ساخت واحد های مسکونی و مهمانسرای مجتمع در زمینی به مساحت ۳۰ هزار متر مربع به مرحله اجرا در آمد.
با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی همزمان با خروج پیمانکاران خارجی از کشور و عدم ارسال تجهیزات خریداری شده عملیات اجرایی طرح متوقف شد.
تحول نوین در راه اندازی
در سال ۱۳۶۵ سهام شرکت به سازمان صنایع ملی واگذار گردید. در سال ۱۳۶۷ قرارداد مهندسی پروژه با یک شرکت فنلاندی به امضاء رسید.
در سال ۱۳۶۹ بانک ملی ۴۹ درصد سهام این شرکت را به خود اختصاص داد و همزمان قرارداد تجهیز ماشین آلات مورد نیاز با کنسرسیومی متشکل از پنج شرکت کانادایی، آلمانی، اتریشی، فنلاندی و سوئدی منعقد و کار اجرایی قرارداد در سال ۱۳۷۱ آغاز گردید.
عملیات ساختمانی در سال ۱۳۷۲ و عملیات نصب ماشین آلات در سال ۱۳۷۴ و در نهایت این مجتمع در تاریخ ۱۳۷۶/۵/۷ افتتاح و راه اندازی شد. این شرکت واقع در کیلومتر ۱۲ جاده ساری به کیاسر احداث شده است.