چرا این قدر دیر؟!
اولین اقدام جدی فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر رسانهای شد
بعد از گذشت تقریبا سه ماه از تاسیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر در مجلس حالا اولین نشست از این فراکسیون که بازتاب رسانهای داشته، برگزار شد

بعد از گذشت تقریبا سه ماه از تاسیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر در مجلس شورای اسلامی، حالا اولین نشست از این فراکسیون که بازتاب رسانهای داشته، برگزار شد.
اخبار سبز کشاورزی؛ در اواخر بهمنماه فراکسیونی با همت دکتر پیمان فلسفی، نماینده تهران، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی، تشکیل شد که خود ایشان به عنوان رئیس فراکسیون انتخاب شد.
در واقع فراکسیون نهادی است که تعدادی از نمایندگان براساس علایق و موضوعات مورد توجه خود در پارلمان تاسیس میکند و اگرچه فراکسیون، کارکرد و اختیارات کمیسیونها را ندارد و به همین نسبت نمیتواند در امور نقشآفرینی کند، اما این نهاد که میتواند حتی موضوعات جزئی را هم مورد پوشش قرار دهد، برای پیگیریها تشکیل شده و در تصمیمسازیها و تصمیمگیریها میتواند به نهادهای گوناگون و ازجمله کمیسیونهای مجلس شورای اسلامی در انجام امور خود کمک کند.
روشن است که مقامات رسمی در قبال این نهاد چندان پاسخگو نیستند؛ اما از آنجا فراکسیونها از نمایندگان پارلمان تشکیل شده، نمایندگان عضو میتوانند از قدرت و اختیارات خود برای الزام به همکاری دستگاهها استفاده کنند.
دیروز فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر، در نشستی با حضور اعضاء و نمایندگان دستگاههای اجرایی، بخش خصوصی، فعالان اقتصادی حوزه کشاورزی و عشایر، تشکیل جلسه داد و پیمان فلسفی در این نشست اعلام کرد: فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر فرصتی است که مشکلات این حوزه را بررسی و راهکارهای مربوطه را با استفاده از ظرفیت کارشناسان مشخص کند.
در این نشست، البته اعلام شد که فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر در صدد آن است که مسائل روز کشاورزی مطرح و مشکلات مربوط به کشاورزی و امور عشایر، توسط نمایندگان پیگیری شود.
در این نشست اعضاء خواستار آن شدند که سیاستهای کاشت اقتصادی محصولات و تعیین الگوهای کاشت مطابق با اقلیم هر منطقه و استان توسط کارشناسان و صاحب نظران بررسی و تدوین شود و با در نظر گرفتن ظرفیتهای آبی و خاکی بهخصوص محدودیتهای نزولات آسمانی و آبهای زیرزمینی بهصورت کارشناسی و دقیق تصویب گردد.
در نهایت این سیاستها برای اجرا به وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو ابلاغ میگردد. البته قابل تقدیر است که این فراکسیون در یک اقدام جدی کارشناسان و صاحب نظران را برای رسیدن به یک همکاری مشترک گردهم آورده است، ولی پرسش اصلی آن است که از تشکیل این فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر تا وقتی که نخستین فعالیت جدی آن رسانهای شد، چرا این زمان مدید، به طول انجامیده است؟