عنوان
شناسه خبر: 40545

زنجبیل برای چی خوبه؟

از زمان‌های قدیم زنجبیل به طور گسترده برای پخت و پز و همچنین یک گیاه قوی برای درمان چندین بیماری استفاده شده است. این به دلیل وجود ترکیبات فعال مانند

زنجبیل برای چی خوبه؟
از زمان‌های قدیم زنجبیل به طور گسترده برای پخت و پز و همچنین یک گیاه قوی برای درمان چندین بیماری استفاده شده است. این به دلیل وجود ترکیبات فعال مانند «جینجرول» است که به تقویت سلامت کلی کمک می‌کند و می‌تواند به چندین روش جالب برای بهبود متابولیسم، کاهش وزن، رفع گلودرد و تقویت رشد مو استفاده شود.
اخبار سبز کشاورزی به نقل از همشهری آنلاین؛ زنجبیل یک ماده خوراکی همه کاره است که در آشپزی، درمان‌های خانگی و داروهای جایگزین به دلیل فواید سلامتی قوی و طعم بی‌نظیر زنجبیل استفاده می‌شود. به گزارش تایمز آف ایندیا، در این مطلب به چند روش منحصر به فرد برای استفاده از آب زنجبیل در زندگی روزمره اشاره شده است.

چای زنجبیل داغ

تهیه چای زنجبیل، رایج‌ترین روش استفاده از آب زنجبیل است. برای تهیه این چای داغ، زنجبیل تازه را برش دهید یا رنده کنید، آن را به آب در حال جوش اضافه کنید و بگذارید حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد. برای بهتر کردن طعم آن می‌توانید چای زنجبیل را با عسل شیرین کنید یا به لیمو اضافه کنید.

چای زنجبیل سرد

این نوشیدنی با طراوت را می‌توان با تهیه آب زنجبیل داغ و خیساندن کیسه‌های چای سبز، تکه های لیمو و عسل درست کرد. اجازه دهید تا خنک شود، یخ و نعناع را اضافه کنید و لذت ببرید. این به کاهش اثر گرما و افزایش متابولیسم کمک می‌کند.

اسموتی زنجبیل

آب زنجبیل را با میوه‌هایی مانند آناناس، انبه یا موز مخلوط کنید تا یک اسموتی مغذی و تند زنجبیلی درست کنید. این اسموتی ویژه به تقویت سیستم ایمنی و به هضم بهتر و چربی سوزی کمک می‌کند.

زنجبیل در آشپزی

هنگام پختن برنج یا سایر غلات از آب زنجبیل به عنوان مایعی خوش طعم استفاده کنید. همچنین می‌توان زنجبیل را به انواع سوپ‌ها، سرخ‌کردنی‌ها و سس‌ها اضافه کرد تا طعم بهتری پیدا کند. مزه آب زنجبیل طعم غذاهای لذیذ را بهبود می‌بخشد و بوی خوب و خوشی به آن‌ها می‌دهد.

درمان گلودرد

آب زنجبیل با عسل می تواند به تسکین گلودرد و کاهش علائم سرماخوردگی کمک کند. برای تسکین سریعتر آن را در طول روز غرغره کنید یا میل کنید. برخی نیز آب زنجبیل را برای تاثیر بهتر در زمان سرماخوردگی با عسل و چای و آویشن محلوط می‌کنند.

تسکین حالت تهوع

برای تسکین حالت تهوع ناشی از بیماری ، تهوع صبحگاهی در دوران بارداری یا سایر ناراحتی های معده، آب زنجبیل بنوشید.

کمک به گوارش

برای هضم بهتر آب زنجبیل را با دانه‌های رازیانه و دانه‌های هل دم کنید. برای جلوگیری از سوء هاضمه یا نفخ آن را قبل یا بعد از غذا بنوشید.

سم‌زدایی

برخی افراد از آب زنجبیل به عنوان بخشی از رژیم سم‌زدایی استفاده می کنند. اعتقاد بر این است که آب زنجبیل از فرآیندهای سم‌زدایی طبیعی بدن پشتیبانی می‌کند. جایگزینی نوشیدنی‌های شیرین یا کافئین‌دار با آب زنجبیل نیز می‌تواند به آبرسانی بهتر کمک کند.

بهترین نوشیدنی بعد از تمرین‌های ورزشی

آب زنجبیل به دلیل خواص ضد التهابی که دارد می‌تواند بعد از تمرین‌های ورزشی به کاهش التهاب و درد عضلانی کمک کند.
دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای