خبر فوری
شناسه خبر: 43974

20 سال تجربه علیزاده، مجددا در خدمت صندوق

جلسه تودیع رئیس هیئت مدیره مدیرعامل پیشین و معارفه رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل جدید شرکت مادرتخصصی، با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی، دوشنبه 11 دی 1402 برگزار شد.

20 سال تجربه علیزاده، مجددا در خدمت صندوق
جلسه تودیع رئیس هیئت مدیره مدیرعامل پیشین و معارفه رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل جدید شرکت مادرتخصصی، با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی، دوشنبه 11 دی 1402 برگزار شد.
به گزارش اخبار سبز کشاورزی ؛ جلسه تودیع حسین مهدی‌دوست، رئیس هیئت مدیره مدیرعامل پیشین و معارفه عوض علیزاده‌مقدم، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل جدید شرکت مادرتخصصی، با حضور هوشنگ محمدی، معاون وزیر جهاد کشاورزی به‌عنوان رئیس جلسه، اکبر کاظمی، رئیس گروه امور مجامع وزارت جهاد کشاورزی، هیئت مدیره و مدیران شرکت مادرتخصصی، دوشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۲ برگزار شد.

اهمیت وجود برنامه‌ای مدون در مسیر دست‌یابی به توسعه بخش کشاورزی

معاون وزیر جهاد کشاورزی، ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه و روز زن به اهمیت وجود برنامه‌ای مدون در مسیر دست‌یابی به توسعه بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: برای این تحقق مهم، سه رکن بخش فنی/ مهندسی، نهادهای اجرایی و سرمایه‌گذاری، سه ضلع مثلث توسعه هستند.
وی همچنین با اشاره به سند امنیت غذایی گفت: همه از جمله شرکت مادرتخصصی و صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی، باید دست به دست هم داده و برای رسیدن به آن کمک کنند.
در ادامه مهدی‌دوست، گزارشی از اقدامات و برنامه‌های انجام شده طی دوران مدیریت خود در شرکت مادر تخصصی و صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی ملی، استانی، شهرستانی، منابع طبیعی و زنان روستایی، از جمله ورود به مباحث بازرگانی، اصلاح آیین‌نامه‌ها و بهبود بهره‌وری ارائه داد و از همراهی و همکاری همکاران شرکت مادرتخصصی با خود تقدیر و تشکر کرد.

حرکت در مسیر توسعه بخش کشاورزی

در انتها علیزاده، ضمن تقدیر و تشکر از هیئت مدیره و همه مدیران شرکت مادرتخصصی و مهدی دوست برای ایفای نقش در توسعه بخش کشاورزی، ابراز امیدواری نمود تا بتواند با کمک همکاران شرکت مادرتخصصی، این روند را هر چه بهتر ادامه دهد.

۲۰ سال سابقه فعالیت در صندوق‌های توسعه بخش کشاورزی

شایان ذکر است مهندس علیزاده، دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت بوده و بیش از ۲۰ سال سابقه فعالیت در صندوق‌های توسعه بخش کشاورزی دارد و از مدیران باتجربه در این حوزه محسوب می‌گردد.
وی کشاورزی را از جمله مهم‌ترین حوزه‌های فعالیت اقتصادی کشور می داند و معتقد است توسعه پایدار بخش کشاورزی کشور براساس توسعه نظام تأمین مالی بخش استوار است و در این راستا صندوق‌های حمایت از توسعه ملی، استانی، شهرستانی، منابع طبیعی و زنان روستایی به عنوان یکی از زیرساخت‌های توسعه غیردولتی و مردمی با هدف ارتقاء نرخ رشد سرمایه‌گذاری و ساماندهی نظام مالی و اعتباری در بخش ایجاد شده‌اند؛ نقش به‌سزایی در دست‌یابی به هدف توسعه پایدار بخش ایفا می‌نمایند.
امیدواریم در آینده شرایط به‌گونه‌ای فراهم شود تا با محوریت خود تشکل‌های تعاونی و اتحادیه‌های تولیدکنندگان عضو صندوق‌های سراسر کشور بتوانیم مردمی‌سازی توسعه پایدار بخش را در صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی با رویکردهای استقرار زنجیره‌های تولید و توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان در این بخش مهم، ایجاد نموده و توسعه دهیم./ روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادرتخصصی
دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای