تب و تاب کشاورزان برای برداشت زرشک

0
برداشت زرشک که یکی از محصولات راهبردی خراسان جنوبی است از سطح ۱۹ هزار و ۴۸۵ هکتار از اراضی استان آغاز شده است.
به گزارش اخبار سبز کشاورزی به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، برداشت زرشک چند روزی است از باغات خراسان جنوبی آغاز شده است. این محصول راهبردی که به یاقوت سرخ کویر نیز معروف است، جزو محصولاتی است که می توان خراسان جنوبی را با آن معرفی کرد.
شهرستان زیرکوه قطب زرشک در جهان است و به دلیل شرایط آب و هوایی، برداشت این محصول زودتر از سایر مناطق آغاز می‌شود.

فرش سرخ زرشک روی زمین گسترده شد

یکی از زرشک کاران خراسان جنوبی با خوشحالی از برداشت محصول زرشک گفت: باید خدا را شکر کرد که چنین فرش قرمزی را برای ما پهن کرده است.
او افزود: کشاورزان هم اکنون جنب و جوش زیادی دارند و از ساعت ۷ صبح تا بعد از ظهر کار برداشت این محصول در باغات ادامه دارد.
یکی دیگر از زرشک کاران بیان کرد: برای برداشت زرشک یک نفر و دو نفر نمی‌توانند اقدام کنند بلکه باید به صورت گروهی این کار را انجام داد.
او با بیان اینکه با دیدن خوشه‌های زرشک، خستگی کار یک ساله از تن انسان بیرون می‌رود اظهار کرد: بهترین زرشک در دنیا را در شهرستان زیرکوه تولید می‌کنیم و خواص آنتی اکسیدانی دارد.

برداشت حدود ۸۴ هزار تُن زرشک در خراسان جنوبی

جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: ۱۹ هزار و ۴۸۵ هکتار از اراضی کشاورزی استان زیرکشت زرشک قرار دارد.
او افزود: از این میزان سطح زیرکشت، برداشت حدود ۸۴ هزار تُن محصول را شاهد هستیم. جعفری ادامه داد: ۹۸ درصد زرشک کشور در خراسان جنوبی تولید می‌شود و تا پایان آبان برداشت آن ادامه دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی تعداد بهره برداران زرشک در استان را ۵۰ هزار نفر اعلام کرد.
مقاله قبلیچشم انداز نگران کننده صنعت دامپروری
مقاله بعدی۵۰ درصد بیماری‌های مزمن به تغذیه وابسته است

پاسخ شما

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید