منابع در بخش کشاورزی پایدار نیست
بخش سوم
کمیته تدوین تاریخ شفاهی کشاورزی ایران تلاش کرده تا تجارب و نظرات چند گروه از صاحبنظران بخش کشاورزی کشور را بهصورت مکتوب یا در قالب مصاحبه حضوری گرفته و انتشار دهد. بدین منظور با تنی چند از کارشناسان و صاحبنظران این حوزه و با هدف آشنایی با خاطرات و رویدادهای تلخ و شیرین، موفقیتها و ناکامیهای مدیریتی شخصیتها و بزرگان، بهخصوص جهاد کشاورزی، کشاورزی و جهاد سازندگی و افرادی که در مصادر مختلف و مهم کشاورزی مسئولیت داشتهاند به گفتوگو نشسته است تا تجارب و نظرات آنان در قالب مصاحبه ثبت شود.
به گزارش اخبار سبز کشاورزی؛ کمیته تدوین تاریخ شفاهی کشاورزی ایران شامل آقایان دکتر اسکندر زند، دکتر مهدی خلج، مهندس علی اکبر مؤیدی، مهندس خداکرم جلالی، مهندس سیدکریم موسوی، مهندس علیرضا سید اسحاقی و همچنین سرکار خانم مهندس شهلا لجم اورک رمهچری میشود و امید میرود که این اقدام بتواند آیندگان و علاقهمندان را با بخشی از تجارب گرانبها و نظرات راهبری بزرگان و کارشناسان این بخش آشنا کند و از آن برای تحول آینده کشاورزی ایران بهعنوان ضرورتی اجتناب ناپذیر استفاده شود.
در این بخش، جلسه گفتوگو با دکتر عبدالمهدی بخشنده منتشر میشود که بدون شک تجارب غنی علمی و عملی ایشان میتواند گنجیه پر ارزش برای فعالان و کارشناسان این بخش باشد.
همچنین در این جلسه دکتر زند و دکتر خلیج و دکتر موسوی از اعضای کمیته تدوین تاریخ شفاهی به طرح سوالاتی از دکتر بخشنده میپردازند و ایشان پاسخگوی سوالات این دو کارشناس حوزه کشاورزی است.
بیشتر بخوانید:
-
دکتر بخشنده: کمبود سرمایهگذاری، چالش بزرگ صنعت کشاورزی
-
دکتر بخشنده: هیچ راهبـرد علمـی برای امنیت غذایـی وجود نـدارد
صدای کشاورز شنیده نمیشود …
میشه بگید صدای کدوم بخش از آسیب و زخم اجتماعی شنیده میشه؟