ضرورت اصلاح الگوی مصرف غذا
متخصص تغذیه و مدیرگروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه غذاهای جدید و صنعتی هنوز با بدن انسان تعامل ایجاد نکردهاند و بدن آنها را به خوبی نمیشناسد، گفت: درحالحاضر بیشتر فشار دانشگاههای علوم پزشکی، مراکز بهداشتی و وزارت بهداشت بر کنترل بیماریهای مزمن است.
به گزارش اخبار سبز کشاورزی به نقل از ایمنا، محمدمحسن انتظاری اظهار کرد: زندگی صنعتی برخی امکانات را در اختیار افراد قرار میدهد و در مقابل برخی دردسرها را نیز به همراه دارد. به علت اینکه بیشتر افراد در دنیای کنونی مشغول کار هستند، فرزندان آنها به سمت فستفودها سوق پیدا کردهاند.
وی با بیان اینکه فستفودها سریع آماده میشوند و ظاهر زیبایی دارند، افزود: طی میلیونها سال، بدن انسان خود را با غذاهای طبیعی و سالم تطبیق داده و تنظیم کرده است؛ به عنوان مثال هنگامی که فردی به خوردن انواع میوه روی میآورد، پس از مدتی تمایلش تعدیل میشود، بنابراین به قدری مصرف نمیکند که چاق شود.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه زندگی افراد به سمت فست بودن پیش میرود، تصریح کرد: غذاهای جدید و صنعتی هنوز با بدن انسان تعامل ایجاد نکردهاند و بدن آنها را به خوبی نمیشناسد؛ بنابراین افراد درگیر پرخوری و افزایش میزان کالری و نمک دریافتی میشوند و درپی این موارد، ابتلاء به بیماریهایی نظیر چربی و قند خون افزایش مییابد.