آخرین خبرها:
شناسه خبر: 24545

پرتقال‌های کاملا نارنجی در این موقع سال سالم نیستند

عضو هیات مدیره اتحادیه باغداران کشور می‌گوید در این موقع سال پرتقال‌های که به طور کامل نارنجی رنگ هستند سالم نیستند، زیرا به صورت مصنوعی رنگ‌آوری شده‌اند.

پرتقال‌های کاملا نارنجی در این موقع سال سالم نیستند
عضو هیات مدیره اتحادیه باغداران کشور می‌گوید در این موقع سال پرتقال‌های که به طور کامل نارنجی رنگ هستند سالم نیستند، زیرا به صورت مصنوعی رنگ‌آوری شده‌اند.
به گزارش اخبار سبز کشاورزی به نقل از ایسنا ؛ مجتبی شادلو با این اینکه امسال تولیدات مرکبات در شرایط خوبی قرار دارد، گفت: این یعنی امسال هم کیفیت محصولات بهتر شده و کمیت آن مناسب است و پیش بینی می‌شود امسال نسبت به سال گذشته در مرکبات حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش تولید داشته باشیم.
وی افزود: برداشت نارنگی پیش‌رس از شهریورماه آغاز شد و در حال حاضر نیز وارد برداشت نوع دیگر آن یعنی انشو شده‌ایم. تا اسفندماه نیز انواع دیگر نارنگی برداشت خواهد شد. پرتقال نیز اگر چه تا کنون برداشت‌هایی شده اما برداشت درخت‌رس و بازار پسند آن اواخر آبان و اوایل آذر شروع می‌شود.
عضو هیات مدیره اتحادیه باغداران کشور اضافه کرد: سال گذشته ۴ تا ۴.۵ میلیون تن تولید پرتقال داشتیم که پیش‌بینی می‌شود امسال تا به حدود ۶ میلیون تن برسد. سال گذشته متوسط قیمت هر کیلو پرتقال سر زمین ۵۰۰۰ تومان بود ولی در حال حاضر قیمت‌ها دقیقا مشخص نیست، اما به نظر می‌رسد کمی رشد قیمت هم داشته باشیم.

پرتقال‌های تماما نارنجی رنگ آوری مصنوعی شده‌اند

وی همچنین تصریح کرد: پرتقال اگر در این موقع سال با رنگ سبز یا دورنگ سبز و نارنجی وارد بازار شود اشکالی ندارد اما پرتقال‌های تماما نارنجی سالم نیستند زیرا رنگ آوری مصنوعی شده‌اند. یعنی در اثر گرمادهی یا عملیات دیگر رنگ پرتقال تغییر می‌کند و سلامت خود را نیز از دست می‌دهد.
شادلو در پایان گفت: بازار را عرضه و تقاضا تغیین می‌کند و قیمت تمام شده بر اساس بهره‌وری باغ است. اگر بهره‌وری کامل و از نظر مقدار تولید بالاتر از میانگین باشد هزینه تمام شده کمتر است. اما اگر بهره‌وری پایین باشد خود به خود قیمت بالاتر می‌شود.
دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای