خبر فوری
شناسه خبر: 50508

پرسش از کشاورزان اصفهانی

به مردم چهارمحال بختیاری حق می‌دهید آب کوهرنگ را به روی شما ببندند؟

پرسش از کشاورزان اصفهانی؛ به مردم چهارمحال بختیاری حق می‌دهید که آب کوهرنگ را به روی شما ببندند؟

به مردم چهارمحال بختیاری حق می‌دهید آب کوهرنگ را به روی شما ببندند؟

درست در میانه تهدیدات امریکا اتفاق دیگری در نوروز افتاد که بسیار دردناک بود و آن هم تخریب دوباره خط انتقال آب شرب مردم یزد توسط کشاورزان اصفهانی با این ادعا که این آب کشاورزی ماست که به مصرف مردم یزد می‌رسد و این حق ماست که به‌جای زمین‌های کشاورزی اصفهان نصیب مردم یزد می‌شود

پرسش از کشاورزان اصفهانی؛ به مردم چهارمحال بختیاری حق می‌دهید که آب کوهرنگ را به روی شما ببندند؟

به گزارش اخبار سبز کشاورزی، روزنامه شرق نوشت: در پیامد آن، تعطیلی شهر یزد به دلیل نداشتن آب خوردن را داشتیم با این ادعا که که مردم یزد حق ندارند آب خوردن داشته باشند چون این آب حق زمین‌های کشاورزی اصفهان است.

قطعا مهم‌ترین موضوعی که در این روزها باید به آن پرداخت، تهدیدات رو به گسترش آمریکا و سایه جنگی است که بر سر کشور ما گسترده شده است. ولی این سایه شوم را چگونه می‌توان از کشور دور کرد وقتی که ما خود، آب خوردن را از هم‌وطنانمان دریغ می‌کنیم؟

گیرم به گوترش نامه نوشتیم تا بلکه جلوی شرارت و قصدی که برای آسیب‌زدن به کشورمان هست بگیریم، به چه کسی نامه بنویسیم که هم‌وطنمان، آب خوردن را از هم‌وطنمان دریغ می‌کند؟ آب کشاورزی استان اصفهان از کوهرنگ می‌آید که در استان چهارمحال و بختیاری است. آب شرب مردم یزد هم از همین کوهرنگ استان چهارمحال و بختیاری می‌آید که سر راه، از استان اصفهان می‌گذرد.

آیا استان چهارمحال و بختیاری باید بگوید این آب حق استان ما و کشاورزان ماست و نباید به استان اصفهان و کشاورزان اصفهانی داده شود؟ ایران یک مجموعه واحد است و هر استان‌ بخشی از همین مجموعه واحد، آما آیا کسی هست که جرئت کند و به کشاورزان اصفهانی بگوید این آب حق همه مردم ایران است و تنها حق مردم اصفهان و کشاورزان آن نیست؟

وقتی منطق احقاق حق، بیلی باشد که بالای سر می‌چرخانند و بر سر طرف مقابل می‌زنند، طبیعی است که اگر فرق سری نیابند بر خط لوله می‌کوبند تا دیگری حتی آب هم نداشته باشد بخورد.

90 درصد آب شیرین کشور صرف کشاورزی غرقابی می‌شود، هفت درصد صرف آب شرب شهری و روستایی و فقط سه درصد صرف صنعت. برای حل بحران آب، آنجایی که باید قبل از همه مصرفش اصلاح شود، حوزه کشاورزی است، اما چه کسی جرئت دارد مقابل «منطق بیل» چرخان در هوا، استدلال کند؟

حالا گیرم در این ایام، با مذاکره و نامه و دیگر روش‌ها، دشمنان کشور را از جنگ و کشتار منصرف کنیم، با دوست که دشمنی می‌کند چه کنیم و به کجا شکایت بریم؟

دیدگاه تان را بنویسید

  • محسن پاسخ به نظر

    از دست دادن کنترل حتی از سر استیصال مورد تایید هیچ کس نیست و تنها مسائل را مشکل تر می کند.
    البته زشتی عمل انجام شده به قدری است که وقتی طرف به خود آمد، و به ذات عمل پی برد شاید از پس پشیمانی بر نیاید.
    شمام فکر نکنید با دسته کورا طرفید
    ریشه مشکل برداشت بی رویه از حوزه آبریز زاینده رود در بالادست و ایجاد آب بندهای بی حساب و کتاب است.
    یعنی تحقق فرمایشات و سوال شما در عمل در گذشته.
    مسولیت مدیریت آب با خانه داری فرق می کند.
    برداشت آب باید بخصوص در بالادست مدیریت شود، و هیچ منتی هم نیست.
    متاسفانه بی کفایتی مسولان در گذشته خصوصاً در حوزه های مدیریت در دوران کم آبی نمایان می شود
    آیا به کشاورزان اصفهانی حق می دهید معادل سیلاب سرازیر شده به زاینده رود را با تانکر به منزل مسولان بی کفایت در ...
    هیچی ولش کن صلوات بفرست.

  • صفوی پاسخ به نظر

    بیش از هفتصد سال زاینده رود به اصفهان آب می‌رساند و خاتمی با همشهری‌گری و ولایت‌گری، آب زاینده رود را به شهر یزد رساند. اکنون مردم اصفهان از زاینده رود فقط بستر خشک و غبار نصیب شان می‌شود.

چندرسانه‌ای