ارتقای تولید مرغ گوشتی با استفاده از ظرفیت دانش بنیانها
استفاده از ظرفیت دانش بنیانها راهی برای ارتقای تولید مرغ گوشتی در کشور است.
به گزارش اخبار سبز کشاورزی؛ علیاکبر علیزاده، نماینده دامغان، با بیان اینکه استفاده از ظرفیت دانش بنیانها راهی برای ارتقای تولید مرغ گوشتی در کشور است، می گوید: هوشمند سازی مرغداریها به زودی در کمیسیون کشاورزی مطرح میشود.
علیزاده با اشاره به طرح هوشمند سازی مرغداریهای کشور بیان کرد: این طرح توسط یکی از شرکتهای دانش بنیان مطرح در سطح کشور ارائه شده و در صورت اجرای آن میزان تلفات مرغداریها تا ۵۰ درصد کاهش یافت که در زمینه حمایت از تولید نقشی حیاتی خواهد داشت. وی با بیان اینکه با اجرای هوشمند سازی مرغداریهای کشور میتوانیم شاهد کاهش ۳۰ درصدی مصرف سوخت نیز باشیم، افزود: این طرح سبب میشود تا هر مرغ ۲۰۰ گرم وزن بیشتری نیز داشته باشد.
هوشمند سازی مرغداریها
این عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان اینکه طرح هوشمند سازی مرغداریها برای پیگیری و تصویب به کمیسیون ارائه میشود، تاکید کرد: نمایندگان این طرح را برای تصویب احتمالی بررسی خواهند کرد.
علیزاده برمی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان در ارتقای تولید مرغ گوشتی نقشی حیاتی دارد، به مهر گفت: ایران اسلامی مملو از جوانان دارای قابلیتهای علمی است که باید بتوانیم برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی مد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی از این ظرفیتها استفاده بهینه کنیم.
گفتنی است، اگر این هوشمندسازی اجرا شود هزاران میلیارد تومان به نفع کشاورزی و مرغداری و در نهایت کشور خواهد بود و این طرحها میتوانند بهرهوری را نیز در زمینه تولید ارتقا بدهند.