سیرابی و روز جهانی آن
برخلاف تصور عموم مردم ایران که سیرابی را غذای ایرانی می دانند، سیرابی یک غذای بین المللی می باشد که در سرتاسر دنیا تهیه می شود و روز 24 اکتبر روز جهانی سیرابی
برخلاف تصور عموم مردم ایران که سیرابی را غذای ایرانی می دانند، سیرابی یک غذای بین المللی می باشد که در سرتاسر دنیا تهیه می شود و روز 24 اکتبر روز جهانی سیرابی است.
اخبار سبز کشاورزی ؛ سیرابی فواید بسیاری برای حفظ سلامتی انسان دارد. البته خوردن بیش از اندازه سیرابی نیز بر سلامت انسان تاثیری منفی خواهد گذاشت. دیروز 24 اکتبر را روز جهانی سیرابی نامیدهاند. سیرابی جدار معده حیوانات نشخوارکننده نظیر گوساله و گوسفند است.
سیرابی در واقع به لایه درونی معده گاو و گوسفند گفته می شود. سیرابی اگر به خوبی تمیز و طبخ شود یکی از لذیذترین غذاهای دنیا خواهد بود. خصوصا اینکه از نظر خواص غذایی بسیار غنی است. گرچه ظاهر ماده خام سیرابی چندان زیبا نیست، غذاهای لذیذی از آن طبخ میشود.
سیرابی در کشورهای اروپایی
در کشورهای انگلیسیزبان سیرابی خوردن چندان معمول نیست. اما در ایتالیا حتی غذافروشهای کنار خیابان بعضا خوراکهای سریع از سیرابی درست میکنند و میفروشند.
حالا چند واقعیت ساده درباره سیرابی:
-
گاو معده چهار قسمتی دارند که سیرابی از سه قسمت اول درست میشود.
-
شکمبه یا سیرابی اولین قسمت معده نشخوارکننده است، نگاری دومین قسمت و هزارلا سومین.
-
سیرابی کالری و چربی کمی دارد و منبع غنی روی و ویتامین ب۱۲ است.