نخستین کنگره ملی صنعت گوشت و فناوریهای نوین
نخستین کنگره ملی صنعت گوشت به همت دکتر مسعود رسولی، دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تولید، بسته بندی گئشت و مواد پروتئینی شروع به کار کرد
نخستین کنگره ملی صنعت گوشت به همت دکتر مسعود رسولی، دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تولید، بسته بندی گوشت و مواد پروتئینی و همکاران امروز دهم آذرماه و در محل سالن همایش بینالمللی صدا و سیما با حضور مسئولان دولتی و فعالان بخش خصوصی شروع به کار کرد.
به گزارش مزرعه سبز، از جمله محورهای این کنگره میتوان به مواردی مانند عوامل موثر تولید، توزیع، بستهبندی و عرضه مواد غذایی، تحقیق و توسعه نوآوری و گسترش محصولات جدید، آزمایشات خوراکی و غیرخوراکی، استانداردهای ملی و بینالمللی ایمنی، سلامت و کیفیت، بستهبندی محصولات گوشتی، فناوریهای نوین در عملآوری، صنایع و تکنولوژی گوشت و… اشاره کرد.
دکتر مسعود رسولی، دبیر انجمن صنعت بسته بندی گوشت و مواد پروتئینی کشور و همچنین دبیر کل اولین کنگره ملی صنعت گوشت، ضمن ارائه گزارشی از چگونگی برگزاری کنگره به برخی اقدامات انجمن صنعت بسته بندی گوشت و مواد پروتئینی در سالهای اخیر نیز اشاره کرد.
با توجه به اهمیت این کنگره، دکتر علی ماکنعلی، رئیس سازمان دامپزشکی کل کشور، در این کنگره ضمن اشاره به برخی از چالشها و پتانسیلهای این صنعت، این کنگره را یک حرکت مهم در رفع چالشها و احیای پتانسیلها عنوان کرد.
همچنین در این کنگره اساتید، صاحب نظران و فعالان در حال بررسی مسائل و راه های توسعه این صنعت و نیز رفع چالشها در حال سخنراانی و تبادل نظر می باشند.
خاطرنشان می سازد در شرایط فعلی حدود 100 هزار نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم از زمان کشتار تا عرضه محصول به بازار در حال فعالیت هستند. بهعلاوه، این صنعت برای صدها دامپزشک و کارشناس صنایعغذایی و ناظر بخش خصوصی و دولتی ایجاد اشتغال مینماید. بدیهی است صنعت بستهبندی در صورت تأمین نشدن ماده اولیه آن (گوشت دام و طیور) با قیمت مصوب، به ناچار برای ادامه فعالیت، نیاز خود را از بازار آزاد تهیه خواهد کرد که این موضوع روی قیمت نهایی تأثیر خواهد گذاشت.
منتظر خبرهای تکمیلی این کنگره باشید.
دکتر مسعود رسولی از دامپزشکان و مدیران خوش آتیه کشور است که در جایگاه دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئینی در سطح ملی نقش آفرینی کرده است. هدف نهایی این کنگره حفظ و پایداری سلامت مردم و محیطزیست، در فرهنگسازی و کمک به صنایع بستهبندی مواد پروتئینی است.
انتهای پیام/