96 درصد زعفران ایران بهصورت فلهای صادر میشود
96 درصد زعفران ایران بهصورت فلهای صادر میشود
در حالی که زعفران ایران در بستهبندی های بسیار شیک و با برندهای معتبر اسپانیایی و اخیراً افغانی در دنیا صادر میشود متأسفانه این طلای سرخ بهصورت فله ای و عموماً در گونی (به بدترین شکل ممکن) صادر می گردد.
شریعتی رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران اخیراً گفته است از 250 هزار تن زعفران صادرات تنها 6 درصد بهصورت بستهبندی (آنهم نه کاملاً ایده آل) صادر میشود.
این در حالی است که در اثر عملکرد مدیریت قبلی سازمان مرکزی تعاون روستایی حدود 60 تن زعفران فله روی دست دولت مانده و در حال سنواتی شدن است.
پیشنهاد میشود وزارت جهاد کشاورزی با استفاده از مشاور خارجی مرتبط در حوزه برندینگ، طراحی، بستهبندی، تبلیغات، بازاریابی و بازاررسانی و بهره گیری از توان رسانه های داخلی گامی موثر در این زمینه بردارد.
نویسنده: کبری لطفی