خبر فوری
شناسه خبر: 49889

عرضه سالانه ۳۰ تن ماهی دودی به بازارهای داخلی و خارجی

رونق تولید ماهی دودی در اردبیل

استان اردبیل با تولید سالانه بیش از ۳۰ تن ماهی دودی، به یکی از قطب‌های تولید این محصول در کشور تبدیل شده است.

رونق تولید ماهی دودی در اردبیل

به گزارش اخبار سبز کشاورزی، محمد اله‌بخش، مدیرکل شیلات استان اردبیل، در بازدید از یک کارگاه تولید و بسته‌بندی ماهی دودی در روستای گیلانده شهرستان نمین، از ظرفیت بالای این کارگاه در تولید انواع ماهی دودی خبر داد.

وی افزود: این کارگاه با دارا بودن مجوزهای لازم، سالانه بیش از ۳۰ تن ماهی دودی از انواع ماهیان گرمابی و دریایی را تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی می‌کند.

اله‌بخش با اشاره به روش‌های سنتی و بهداشتی مورد استفاده در این کارگاه، گفت: ماهی‌های گرمابی از جمله آمور، فیتوفاک، زالون و ماهی سفید پس از طی مراحل آماده‌سازی و نمک‌زنی، به مدت ۲۰ روز در دودخانه‌های مجزا دودی می‌شوند.

مدیرکل شیلات استان اردبیل همچنین از صادرات ماهی دودی تولیدی این کارگاه به استان‌های همجوار خبر داد و افزود: علاوه بر تامین نیاز استان، بخشی از محصولات این کارگاه به سایر استان‌ها نیز صادر می‌شود.

وی در پایان با اشاره به اهمیت دودی کردن ماهی در افزایش ماندگاری و بهبود طعم آن، گفت: دودی کردن ماهی یکی از روش‌های مؤثر برای حفظ پروتئین ماهی و جلوگیری از فساد آن است که علاوه بر ایجاد طعم و مزه خاص، ماندگاری محصول را نیز افزایش می‌دهد.

دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای