برگزاری همایش نقش صنعت کنسرو در امنیت غذایی
رئیس سندیکای کنسرو ایران اعلام کرد: همایش «نقش صنعت کنسرو سازی در تامین امنیت غذایی» ۲۲ آبانماه سالجاری در هتل المپیک تهران برگزار میشود.
به گزارش اخبار سبز کشاورزی، مسعود بختیاری، در نشست خبری روز سهشنبه هفدهم مهرماه، ضمن اعلام این مطلب و اشاره به اهمیت صنایع کنسرو سازی در تامین امنیت غذایی، گفت: برخی محورهای این همایش عبارتند از: تاریخچه صنعت کنسرو در دنیا و ایران؛ جایگاه صنعت کنسرو در اقتصاد کشور؛ نقش صنعت کنسرو در جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی؛ نقش صنعت کنسرو در صادرات و ارزآوری؛ و نقش صنایع بستهبندی در صنایع کنسرو.
پنلهای تخصصی
وی همچنین به برگزاری پنلهای تخصصی در این همایش اشاره کرد و گفت: پنلهای تخصصی از جمله کشت قراردادی؛ چالش جذب نیروی انسانی مناسب و متخصص؛ روشهای نوین تامین مالی در صنایع شیلاتی؛ بهکارگیری هوش مصنوعی در بازاریابی و فروش محصولات کنسروی و جایگاه صنایع بستهبندی در کنسرو سازی در این همایش ارائه خواهد شد.
وی همچنین عنوان کرد: نمایشگاه تخصصی مربوط به صنایع کنسروسازی در حاشیه این همایش برگزار میگردد.
سلامتی غذا به همت صنایع کنسروسازی
بختیاری در ادامه با اشاره به مولفههای مختلف امنیت غذایی ازجمله: فراهمی، دسترسی، سلامتی، پایداری و قیمت مناسب، گفت: صنعت کنسروسازی با توجه به روشهای مطمئنی که در فرآیند تولید کنسرو وجود دارد، محصولات کاملا سالم و بدون مواد افزودنی به بازار عرضه میکند که طبق مقررات کشورمان حداقل تا دو سال تاریخ انقضا خواهد داشت؛ هرچند که در کشورهای دیگر تاریخ انقضا برای محصولات کنسروی قید نمیشود و به جای آن عنوان «بهترین زمان مصرف» استفاده میگردد.