رییس هیأت مدیره سندیکای صنایع کنسرو ایران خبر داد
تولید ۳۰۰میلیون قوطی کنسرو ماهی در سال جاریرییس هیأت مدیره سندیکای صنایع کنسرو ایران خبر داد
برآوردها حاکی از تولید بیش از ۳۰۰ میلیون قوطی کنسرو ماهی در سال جاری است.
در خبری که جامعه پزشکی را به خود مشغول کرده است، متخصصان تغذیه نسبت به مصرف بیش از حد قهوه فوری هشدار دادند.
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی خواستار شد
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: با توجه به افزایش ۲۰ درصدی قیمت شیرخام و کاهش قیمت شیرخشک، رشد ۸۰ درصدی قیمت…
باربارا اینترمیل متخصص تغذیه میگوید اگر سبزیجات مواد مغذیِ خود را با پختن بیش از حد یا ماندن طولانی مدت در یخچال از…
وزیر بهداشت در حکمی دکتر مهدی پیرصالحی را به عنوان معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو منصوب کرد.
از نخستین کارخانه آلودگیزدایی و فرآوری خشکبار بر مبنای استفاده از فناوری پلاسما با حضور معاون رییسجمهور و وزیر جهاد…
هر شیرینکنندهای شیرین نیست
قدیمیترین شیرینکنندهها نظیر: شکر، عسل، شیرههای گیاهی مانند انگور، خرما و ... تاثیر نامطلوبی بر دستگاه گوارش و…
ضایعات بخش کشاورزی معادل غذای ۱۵ میلیون نفر است
رئیس سندیکای کنسرو گفت: سالانه حداقل ۳۰ درصد محصولات کشاورزی هدر میرود که پیشگیری از ضایعات محصولات کشاورزی معادل ۲۵…
شیر پاستوریزه در دمای کمتری گرم میشود و برخی باکتریهای مفید حفظ میشوند شیر استریلیزه در دمای بالاتری گرم میشود و…
در زمان پخت غذا، اغلب به دنبال روغنهایی میگردیم که بتوانند ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن ما را تامین کنند.