آش بادمجان غذاهای سنتی ملایر
آش بادمجان جزو غذاهای محلی و معروف شهرستان ملایر در استان همدان است
به گزارش اخبار سبز کشاورزی؛ در ادامه مواد لازم برای تهیه آش بادمجان را مشاهده خواهید کرد و سپس طرز تهیه آش بادمجان را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه آش بادمجان
- بلغور گندم : 1 پیمانه
- لوبیا قرمز : 1.2 پیمانه
- لوبیا سفید : 1.2 پیمانه
- عدس : 1 پیمانه
- نخود : 1.2 پیمانه
- بادمجان سرخ شده : 1 کیلوگرم
- قلم گوسفند : 1 عدد
- کشک : 1 شیشه متوسط
- پیاز داغ و نعناع داغ : به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه آش بادمجان
در اولین مرحله باید حبوبات را به صورت جدا بپزید و سپس قلم گوسفند را هم روی گاز بگذارید تا به تدریج با یک لیتر آب بپزد و نرم شود.
پس از آن باید بلغور ها را بشورید و یک ساعت داخل آب بگذارید و بعد آن را به آب قلم اضافه کنید. هنگامی که بلغورها نرم شدند باید حبوبات را هم به آن اضافه کنید تا یکدست و یکنواخت شود.
در مرحله بعدی باید پیاز سرخ شده، کشک و بادمجان سرخ شده و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و شعله را کمتر کنید تا آش شما جا بیافتد و نصف کشک را هم برای تزیین آش بادمجان نگهدارید.
در مدت زمانی که آش میپزد، بادمجان ها هم داخل آش باز میشوند و حالت کشدار و غلیظی به آن می دهند که بسیار لذیذ می باشد.
اکنون آش بادمجان شما آماده شده و می توانید آن را در ظرف دلخواه سرو کرده و برای تزیین آن از کشک و پیاز داغ و نعنا داغ و یا سیر داغ استفاده کنید.