فوت و فن خوشمزه شدن آب دوغ خیار
اگر شما به کشمش در آب دوغ خیار علاقه ندارید یا هوس آبدوغ خیار کرده اید اما به کشمش دسترسی ندارید این مطلب برای شماست.
به گزارش اخبار سبز کشاورزی به نقل از نمناک، تابستان نزدیک است و در هوای گرم تابستان هیچ چیز مثل یک آب دوغ خیار خوشمزه و خنک نمیچسبد. این غذای نوستالژی و خاطره انگیز سبب تامین فیبر، ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن، رفع عطش، کاهش خستگی و رخوت ناشی شده از گرمی هوا می شود.
برای تهیه آبدوغخیار موادی چون ماست، نان خشک، سبزی معطر، گردو، خیار و... لازم است، بسیاری از افراد برای تهیه آبدوغخیار از کشمش نیز استفاده می کنند، اگر کشمش دوست ندارید می توانید به جای آن از ماده غذایی دیگری استفاده کنید تا آبدوغخیار شما خوشمزه تر از همیشه گردد.
چرا در آب دوغ خیار کشمش می ریزند؟
طبع ماست و دوغ سرد است و به همین علت در آبدوغ خیار کشمش می ریزند که طبعش را متعادل کند زیرا طبع کشمش گرم است.
جایگزین کشمش در آب دوغ خیار
اگر به هر دلیلی طعم کشمش در آب دوغ خیار را دوست ندارید، می توانید به جای کشمش از انگور یاقوتی استفاده کنید، طبع یاقوتی نیز مانند کشمش گرم است و ریختن آن درون آب دوغ خیار نه تنها سبب تعادل طبع آن شده بلکه مزه خاص و منحصر به فردی به آب دوغ خیار میدهد و شیرینی دانههای انگور در زیر دندان فوق العاده است.
از ماست یا دوغ کمی ترش استفاده کنید.
برای خوشمزهتر شدن آبدوغخیار از سبزیجات تازه و معطر و کمی پیازچه استفاده کنید.
برای غلظت بیشتر آبدوغخیار می توانید خامه را به کار ببرید.
کمی پودر یا برگ گل محمدی آبدوغخیار را خوش طعم می کند.
افزودن سیر به آبدوغخیار طعم فوق العادهای می دهد.
از نان خشک برای تهیه آبدوغخیار غافل نشوید.
استفاده از گردو سبب خوش طعم شدن آبدوغ خیار می شود.