خبر فوری
شناسه خبر: 50067

جهش دو برابری وام مکانیزاسیون کشاورزی/ گامی در جهت نوسازی ناوگان فرسوده

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی از افزایش دو برابری پرداخت تسهیلات در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی خبر داد

جهش دو برابری وام مکانیزاسیون کشاورزی/ گامی در جهت نوسازی ناوگان فرسوده

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی از افزایش دو برابری پرداخت تسهیلات در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی خبر داد و بر لزوم نوسازی ناوگان فرسوده کمباین‌ها تأکید کرد.

به گزارش اخبار سبز کشاورزی؛ کریم ذوالفقاری، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی، در نشست ستاد برداشت غلات و کلزای کشور که در استان مرکزی برگزار شد، اعلام کرد: پرداخت تسهیلات در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی کشور نسبت به مدت مشابه قبل حدود دو برابر افزایش یافته است.

وی با اشاره به عملکرد بانک کشاورزی در این زمینه، گفت: بانک کشاورزی در حوزه مکانیزاسیون سنگ تمام گذاشته و از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده و پیش‌بینی می‌شود این رقم تا پایان سال به ۶۰ هزار میلیارد ریال برسد.

ذوالفقاری با بیان اینکه در مجموع در بحث ناوگان کشاورزی کشور اتفاقات خوبی رخ داده، افزود: با این حال، هنوز با وضعیت مطلوب فاصله داریم و باید تلاش کنیم تا کمترین ریزش محصولات را شاهد باشیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به وجود ۲۱ هزار دستگاه کمباین در کشور، اظهار داشت: حدود ۶۰ تا ۶۵ درصد این کمباین‌ها فرسوده هستند و ما مجبور به استفاده از آنها هستیم.

وی تأکید کرد: تسهیلات باید به سه دسته ماشین‌آلات شامل کمباین، تراکتور و ادوات دنباله‌بند پرداخت شود و لازم است پرداخت تسهیلات به کمباین‌ها، صرف نظر از شرکت سازنده، در اولویت قرار گیرد.

ذوالفقاری با بیان اینکه تمام ارزش افزوده، محصولی است که برداشت می‌شود، گفت: نباید اجازه دهیم محصول در لحظه آخر روی زمین بریزد.

وی از بانک کشاورزی خواست تا در همه استان‌ها، اولویت پرداخت تسهیلات را به کمباین‌هایی که در سامانه مرکز توسعه مکانیزاسیون ثبت شده‌اند، اختصاص دهد.

علی صفری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی این استان، گفت: استان مرکزی با تولید ۵۰۰ هزار تن گندم در سال زراعی گذشته، رکورد زد و این میزان سه برابر نیاز استان بود.

وی همچنین به تولید مازاد محصولات دامی و لبنی در استان اشاره کرد و گفت: استان مرکزی سالانه ۵۰ هزار تن تخم‌مرغ تولید می‌کند که ۷۰ تا ۸۰ درصد آن مازاد بر نیاز است.

صفری با بیان اینکه استان مرکزی در تولید برخی محصولات کشاورزی رتبه‌های برتر کشوری را دارد، افزود: شهرستان محلات قطب تولید گل و گیاهان زینتی است و در صادرات ماهیان زینتی نیز رتبه اول کشور را دارد.

وی همچنین به رتبه‌های برتر استان در تولید لوبیا، انار، پسته، شیر، تخم‌مرغ و گوشت قرمز اشاره کرد و گفت: با افزایش بهره‌وری و دانش‌بنیان کردن بخش کشاورزی، می‌توان توفیقات بیشتری در این زمینه کسب کرد.

دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای