هشدار: این غذاهای خوشمزه به سلامت شما آسیب میزند
اگرچه ما عاشق غذا و غذاخوردن هستیم، اما اگر در تهیه غذا احتیاط لازم را نکرده و یا به طور مکرر مصرف کنیم، ممکن است بیمار شویم.
به گزارش اخبار سبز کشاورزی به نقل از هلث لاین، پاداش داشتن بدن سالم جلوگیری از بیماریهای احتمالی است و فهرستی از غذاها به شرح زیر میتوانند به نوعی به بدن ما آسیب برسانند:
یک – گوشتهای فراوری شده مانند سوسیس، بیکن حاوی مواد نگهدارنده و افزودنی هستند که منجر به بیماری قلبی، سرطان و سکته میشوند.
دو – کافئین؛ اگرچه برای حفظ هوشیاری و تمرکز در کارهای روزمره متکی به کافئین هستیم اما مصرف بیش از حد آن مضر است و دز بالای آن باعث تپش قلب، سردرد و بی قراری میشود.
سه – غذاهای سرخ شده اغلب کالری و چربی ناسالم دارند و منجر به افزایش وزن و مشکلات سلامتی میشوند.
چهار – غذاهای پر قند و نوشیدنیهای سرشار از قند افزوده شده {گلوکز و ...قند صنعتی} سلامت ما را به خطر میاندازند.
پنج – لبنیات غیر پاستوریزه حاوی باکتری مضر مانند E.coli و سالمونلا بوده و باعث بیماری میشود.
شش – غذا با اگزالات بالا در ایجاد سنگ کلیه نقش دارند که شامل اسفناج، ریواس، آجیل و بادام هستند.