خبر فوری
شناسه خبر: 48973

استانداردی جدید برای کشاورزی هوشمند با آب و هوا در ایالات متحده

کشاورزان ایالات متحده مسئولیت ایجاد شیوه های جدید پایداری، حفاظت از زمین و در عین حال افزایش محصول برای تغذیه جمعیت رو به رشد ما را بر عهده دارند.

استانداردی جدید برای کشاورزی هوشمند با آب و هوا در ایالات متحده

اخبار سبز کشاورزی؛ با توجه به اینکه صنعت کشاورزی در ایالات متحده اثرات فزاینده تغییرات آب و هوایی را تجربه می کند، تقویت سیستم غذایی کنونی ما همچنان مورد توجه است. در واقع، 70 درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که خوردن غذاهایی که با استفاده از روش‌ها و شیوه‌هایی که به سلامت طولانی‌مدت محیط کمک می‌کنند، مهم است.

صنعت کشاورزی حدود 10.6 درصد از انتشار گازهای گلخانه ای ایالات متحده (GHG) را تشکیل می دهد. من، همراه با کشاورزان آمریکایی دیگر، سهم خود را برای کاهش ردپای کربن تولید مواد غذایی و در عین حال محافظت از اکوسیستم های اطراف انجام می دهیم. همانطور که ما به مبارزه با شرایط چالش برانگیز رشد، مانند دماهای شدید و خشکسالی ادامه می دهیم، به طور فعال به دنبال راه حل های نوآورانه برای رفع نیازهای مصرف کننده و در عین حال تلاش برای به حداکثر رساندن محصول هستیم.

با نگاهی کلی به عملیات خود، ما نه تنها به محصولات برای تولید غذا نگاه می کنیم، بلکه محصولات را برای بهبود سلامت خاک و محصولات بافر برای کاهش تأثیر خود بر سیستم های آبی اطراف پوشش می دهیم. به عنوان مثال، در مزرعه من در اوهایو، ما چاودار، جو و شبدر قرمز را به عنوان محصولات پوششی می کاریم، دانه های سویای ما تقریباً 100 درصد بدون شخم هستند، که به حفظ سلامت خاک کمک می کند.

کشاورزان ایالات متحده در کشاورزی پایدار پیشرو هستند. ما از تکنیک‌های مختلفی برای اطمینان از این موضوع استفاده می‌کنیم، مانند مانیتورهای GPS در تجهیزاتمان و همچنین روش‌های احیاکننده که شامل یکپارچه‌سازی محصولات پوششی و تکنیک‌های بدون خاک‌ورزی می‌شود، و مهم‌تر از همه، ما از کشاورزی هوشمند آب و هوا (CSA) حمایت می‌کنیم. این رویکرد جدید تضمین می‌کند که خاک ما در مواجهه با شرایط آب و هوایی گرم‌تر از نظر مواد مغذی باقی می‌ماند.

علاوه بر این، سویای ایالات متحده به طور جمعی متعهد به پاسخگویی به تقاضای فزاینده مصرف کنندگان برای مواد تشکیل دهنده با رشد پایدار است و به عنوان یک سازمان، ما به نگرانی های مجدد مصرف کنندگان در مورد تأثیر انتشار کربن از شیوه های کشاورزی پاسخ می دهیم.

رشد بیشتر با کمتر

هر کشاورز یک حافظ حفاظت است که برای حفظ سلامت خاک و حفاظت از منابع طبیعی تلاش می کند. با این حال، افزایش اخیر تمرکز بر کشاورزی پایدار توسط شرکت‌ها و مصرف‌کنندگانی انجام می‌شود که می‌خواهند بیشتر در مورد منبع غذایشان بدانند.

کشاورزی هوشمند آب و هوا (CSA) نتیجه این افزایش تقاضا است. CSA فلسفه ای است که هدف آن افزایش بهره وری کشاورزی، سازگاری و ایجاد انعطاف پذیری در برابر تغییرات آب و هوا و کاهش انتشار گازهای گلخانه ای در صورت امکان است. این به معنای رشد بیشتر با کمتر، محافظت از محصولات در برابر آب و هوای غیرقابل پیش بینی و توسعه روش های کشاورزی است که ردپای زیست محیطی بسیار کمتری دارند - و ما قبلاً مزایای آن را دیده ایم. روش های CSA، مانند کشت پوششی، به افزایش میزان دی اکسید کربن جذب شده توسط خاک کمک می کند، که انتشار گازهای گلخانه ای را در جو ما کاهش می دهد.

یک ارزیابی چرخه عمر اخیر برای سویای ایالات متحده نشان داد که ردپای کربن این صنعت در سال 2021 برای همه کالاهای سویای ایالات متحده در مقایسه با سال 2015 به طور قابل توجهی کاهش یافته است، از جمله کاهش 19 درصدی برای سویای ایالات متحده، کاهش 6 درصدی برای کنجاله سویا ایالات متحده، کاهش 22 درصدی برای سویا. نفت خام سویای ایالات متحده و کاهش 8 درصدی برای ایالات متحده روغن سویای تصفیه شده (از فرآوری و پالایشگاه های مشترک).

به عنوان کشاورزان ایالات متحده، ما همچنین در انواع محصولات مقاوم در برابر استرس سرمایه گذاری می کنیم که محصول بهتر و مواد غذایی با کیفیت بالاتر را تولید می کنند. این محصولات سخت تر احتمال بیشتری دارد که در آب و هوای شدید مانند خشکسالی یا سیل زنده بمانند و امنیت غذایی و ثبات در عرضه را تضمین می کنند. پیشرفت در فناوری بذر از سال 2015 به افزایش 24 درصدی عملکرد کمک کرده است.

گسترش پایداری فراتر از مزرعه

CSA تنوع زیستی زمین های کشاورزی را پرورش می دهد. هر بار که مصرف‌کنندگان یا شرکت‌های غذایی سویای پایدار ایالات متحده را انتخاب می‌کنند، از یک سیستم جامع تلاش‌های تنوع زیستی با ردپای کربن کم در مقایسه با سویا با منشأ دیگر، پروتئین‌های گیاهی جایگزین و روغن‌های گیاهی حمایت می‌کنند.

در سال های اخیر، ایالات متحده با تغییر قوانین و برنامه های جدید به سمت آینده ای سبزتر و پایدارتر، به دنبال احیای تعهد خود به تنوع زیستی بوده است. ما به عنوان کشاورز، اهمیت حفظ خاک و منابع داخل و خارج از مزرعه را درک می کنیم. به طور همزمان، ما اغلب از گفتگوهای مربوط به تغییرات کاربری زمین و تأثیر جمعی آنها بر کشاورزی کنار گذاشته می‌شویم.

علفزارهای آمریکا هم در کاهش انتشار و هم در جذب بیشتر دی اکسید کربن نقش کلیدی دارند. با این حال، در حال حاضر ناهماهنگی در نحوه محاسبه این علفزارها در گفتگوی کاربری زمین وجود دارد. در مزرعه من، بررسی راه هایی برای بهبود حفاظت و مدیریت زمین مهم است. به عنوان مثال، شبکه های نظارت بر زمین های ما از 5 هکتار شروع شد، سپس آنها را به 2.5 هکتار کاهش دادیم. امروزه، شبکه‌ها در یک هکتار و حتی نیم جریب تنظیم می‌شوند که به بهبود تنظیمات ورودی برای سلامت خاک و بهره‌وری محصول کمک می‌کند.

از آنجایی که کشاورزان در طول تاریخ برای ارائه ورودی در مورد تغییر کاربری زمین دعوت نشده اند، سویای ایالات متحده تلاش چندجانبه ای را برای همسویی با روشی برای اندازه گیری تغییر کاربری زمین ایجاد کرد. تمرکز بر توسعه چارچوبی است که حفاظت بهتر از زمین های کشاورزی، اطمینان بیشتر برای اکوسیستم بومی و طبیعی را فراهم می کند.

حفظ آینده ای بهتر

همانطور که ما به پایداری اولویت می دهیم، مصرف کنندگان می توانند در مورد خرید محصولات ساخته شده با سویای ایالات متحده احساس خوبی داشته باشند.

کسب و کارها همچنین اهمیت زنجیره تامین پایدار را درک می کنند. شرکت‌هایی که روی مواد تشکیل‌دهنده سویا با منبع CSA سرمایه‌گذاری می‌کنند، می‌توانند اعتبارنامه مسئولیت شرکتی خود را تقویت کنند و برای بخش رو به رشد بازار آگاه به محیط زیست جذابیت داشته باشند.

با سرمایه گذاری در سویای ایالات متحده، شرکت ها و مصرف کنندگان در آینده آمریکا سرمایه گذاری می کنند. با حمایت شرکت و مصرف‌کننده، کشاورزان می‌توانند به گسترش تلاش‌های CSA ادامه دهند تا اطمینان حاصل شود که مناظر کشاورزی و نواحی اطراف آن می‌توانند برای نسل‌های آینده رشد کنند.

 

دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای