آخرین خبرها:
شناسه خبر: 22807

اراضی خوزستان زیرکشت ذرت دانه‌ای و علوفه‌ای

رییس نمایندگی شرکت توسعه کشت ذرت در خوزستان گفت:تابستان امسال حدود ۵۰ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان زیرکشت ذرت دانه‌ای و علوفه‌ای

اراضی خوزستان زیرکشت ذرت دانه‌ای و علوفه‌ای
رییس نمایندگی شرکت توسعه کشت ذرت در خوزستان گفت: تابستان امسال با وجود تنش آبی و خشکسالی حدود ۵۰ هزار هکتار از زمین های کشاورزی استان زیرکشت ذرت دانه ای و علوفه ای قرار گرفت.
به گزارش اخبار سبز کشاورزی به نقل از ایرنا، محمد قاسمی نژاد روز دوشنبه افزود: برداشت ذرت دانه ای و علوفه ای در اراضی خوزستان اواخر آبان یا اوایل آذر شروع خواهد شد و پیش بینی می شود از هر هکتار ذرت دانهای ۷.۵ تن و ذرت علوفه ای ۵۵ تا ۶۰ تن برداشت شود.
وی گفت: پس از برداشت محصول ذرت، کشت گندم در خوزستان شروع خواهد شد.
رییس نمایندگی شرکت توسعه کشت ذرت در خوزستان ادامه داد: بخش مهمی از ذرت علوفه ای تولیدی خوزستان به استان های دیگر برای مصارف دام عرضه می شود.
قیمت توافقی هرکیلوگرم ذرت علوفه ای هفت هزار ریال و ذرت دانه ای ۱۱۵هزار ریال است.

خوزستان قطب نخست تولید ذرت دانه ای و علوفه ای است

قاسمی نژاد در ادامه با بیان اینکه خوزستان قطب نخست تولید ذرت دانه ای و علوفه ای است افزود: با وجود آنکه سالانه در کشور ۱۶۰هزار هکتار ذرت دانه ای و ۱۹۰هزار هکتار ذرت علوفه ای کشت می شود ولی خوزستان همچنان در جایگاه نخست تولید ذرت در کشور قرار دارد.
وی قرار گرفتن ذرت به عنوان کشت محور درزیر مجموعه معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی ، توسعه کشت حفاظتی ، انجام کارهای دامنه دار تحقیقاتی برای کاهش مصرف آب و استفاده از ارقام با بازدهی بالا، افزایش سطح زیرکشت و بالابردن عملکرد در واحد سطح، تغییر در آرایش کشت متناسب با تغییرات آب و هوایی، تغذیه خاک، استفاده از ارقام مقاوم به تنش خشکی و شوری، توسعه نشاکاری ذرت به منظور کاهش مصرف آب و کنترل آفات و قیمت تضمینی را از عوامل موثر در خوداتکایی تولید ذرت در کشور بیان کرد.
قاسمی نژاد ادامه داد: چنانچه عوامل یاد شده مورد توجه قرار گیرد امکان بهبود عملکرد درت دانه ای از ۷.۵ تن به ۹.۵ در کشور و رسیدن به تولید سالانه چهار میلیون تن ذرت دانه ای دور از دسترس نیست.
به گزارش ایرنا استان خوزستان با تولید سالانه ۱۷.۵میلیون تن محصولات زراعی، باغی ۱۴ درصد کل تولیدات بخش کشاورزی کشور را تامین می کند.
گندم، جو، خرما، نیشکر، چغندر قند، مرکبات، ذرت دانه ای و علوفه ای، صیفی جات و محصولات جالیزی ، برنج، انواع گل، دانه های روغنی از مهمترین تولیدات کشاورزی خوزستان است.
استان خوزستان یک میلیون و ۲۵۰هزار هکتار زمین های زیرکشت دارد ولی به گفته کارشناسان کشاورزی در صورت تامین آب و احداث شبکه های آبیاری و زهکشی و بهره گیری از روش های علمی کشت به ویژه تولیدات گلخانه ای امکان افزایش زمین های زیرکشت تا ۲.۲میلیون هکتار وجود دارد.
دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای