آخرین خبرها:
شناسه خبر: 1233

کنفرانس آنلاین آلاینده های محصولات غذایی

کنفرانس آنلاین چگونه می توان آلاینده های موجود در محصولات غذایی به حداقل ممکن رساند تا کمترین آسیب برای بشر داشته باشد.

کنفرانس آنلاین آلاینده های محصولات غذایی

آلاینده های موجود در محصولات غذایی - آلکالوئیدهای پیرولیزیدین:

کارگاه مجازی(آنلاین) 17 سپتامبر 2020( 27 شهریور 1399)

چگونه می توان مطمئن شد که در هنگام تولید مواد غذایی تولید آلاینده ها به حدقل رسیده است.
آلکالوئیدهای پیرولیزیدین (PA) آلاینده هایی هستند، که در محصولات غذایی مختلف از جمله چای و دم کرده گیاهان، مکمل های غذایی ، عسل و گیاهان پزشکی یافت می شوند.

جمع آوری گیاه زراعی همراه با جمع آوری غیر عمدی گیاهان غنی از PA از طریق علف های هرز باعث آلودگی می شود. فقط 3-4 گیاه برای آلودگی حدود 1000 کیلوگرم محصولات غذایی کافی است.

بنابراین، کمیسیون اروپا برنامه ریزی کرده است تا محدودیتهایی را برای PA در ارتباط با آیین نامه 1881/2006 تعیین کند و در حال حاضر نیز حداکثر سطح برخی از آلاینده ها را در محصولات غذایی اعمال کرده است. البته هنوز شواهد و داده های کافی وجود ندارد، اما سطح هشدار به دلیل احتمال سرطان زایی، جهش زایی و سمیت مجدد برای سلامتی ما بسیار زیاد است. با این حال، دستیابی به PA صفر تقریبا غیرممکن است، از این رو، سیستم کشاورزی تضمین کند تا PA را به حداقل برساند، که این امر مزایای رقابتی در بازار اروپا را در پی خواهد داشت.
این کارگاه آنلاین کارشناسان صنعت صنایع غذایی و سیاست گذاران را گرد هم می آورد. تا در مورد تأثیر آلکالوئیدهای پیرولیزیدین بر تولید مواد غذایی به یکدیگر اطلاع رسانی کنند و به همه فعالان در زنجیره تأمین کمک کنند، تا در یک سطح حداکثری آمادگی پیدا کنندو تلاش کنند تا از نظر فنی این آلودگی ناخواسته را تا حد ممکن پایین نگه دارند.
علاوه بر این، این مسئله مزایای سیستم کشت جایگزین و بهترین روش ها برای اطمینان از آلودگی آلکالوئیدهای پیرولیزیدین کم را برجسته می کند.
برای اطلاعات بیشتر در خصوص برگزاری و ثبت نام در این کارگاه به لینک زیر مراجعه کنید.

کلیک کنید

دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای