خبر فوری
شناسه خبر: 47785

لزوم حرکت پژوهشی و آموزشی دانشگاه‌های کشاورزی به‌سوی کشاورزی حفاظتی

بازدید از کارنده‌های کشت مستقیم تولیدی شرکت سازه کشت کاوه بوکان در بیستمین نمایشگاه تخصصی ماشین‌های کشاورزی و ‌ادوات و ‌تجهیزات آبیاری در گرگان

لزوم حرکت پژوهشی و آموزشی دانشگاه‌های کشاورزی به‌سوی کشاورزی حفاظتی

به گزارش اخبار سبز کشاورزی؛ دکتر شعبان شتایی رئیس دانشگاه علوم‌کشاورزی و‌منابع طبیعی گرگان و استاد گروه جنگلداری، دانشکده علوم جنگل، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با همراهی گروهی از اساتید این دانشگاه شامل دکتر فرشاد کیانی، دکتر خدایار همتی، دکتر موسی حسام و.... از کارنده‌های کشت مستقیم یا همان بی‌خاک‌ورزی تولیدی شرکت سازه کشت کاوه بوکان در بیستمین نمایشگاه تخصصی ماشین‌های کشاورزی و ‌ادوات و ‌تجهیزات آبیاری در شهرستان گرگان در روز پنج‌شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۳ بازدید کردند.

حرکت-پژوهشی-و-آموزشی-دانشگاه‌های-علوم-‌کشاورزی-به‌سوی-کشاورزی-حفاظتی2

در این بازدید آقای دکتر محمد اسماعیل اسدی، پژوهشگر بین المللی کشاورزی حفاظتی با توجه به تغییرات اقلیمی رخ داده و کمبود منابع آب شیرین در کشور و لزوم حفاظت هر چه بیشتر از منابع خاک‌ها که یک منبع تجدید ناپذیر است پیرامون اهمیت توسعه و ‌ترویج کشاورزی حفاظتی با تکیه بر کشت بی‌خاک‌ورزی و لزوم حفاظت از خاک‌ها و سازگاری با تغییرات اقلیمی توضیحاتی را خدمت اساتید جمع داد و‌ گفت: اساتید دانشگاه‌های گروه خاک و آب و زراعت و‌ تولیدات گیاهی و سایر رشته‌های کشاورزی هرچه بیشتر دانشجویان خود را با سامانه‌های اکوسیستم‌نگر کشاورزی حفاظتی که یک سامانه هوشمند کشاورزی است آشنا کنند تا فردا در جامعه کشاورزان بتوانند کشاورزان را بر حفاظت از منابع خاک تشویق نمایند.

حرکت-پژوهشی-و-آموزشی-دانشگاه‌های-علوم-‌کشاورزی-به‌سوی-کشاورزی-حفاظتی-3

آقای دکتر اسدی اضافه نمود: طبیعت بهترین رهنمون ماست که بدون دستکاری خاک جنگل‌های پنجاه میلیون ساله هیرکانی را به ما عطا کرده است. ما باید دنبال حفاظت از منابع محدود آب و خاک خود باشیم و ‌در این راه ابزارهایی همچون کارنده‌های کشت مستقیم تولید داخل کشور می‌توانند کمک شایانی باشند.

 

دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای