معاون وزیر و رئیس سازمان تات خبر داد
انعقاد تفاهمنامهای میان بنیاد ملی علم، وزارت علوم و سازمان تات
تقویت همکاریهای تحقیقاتی و آموزشی با دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در راستای تحقق سند دانشبنیان امنیت غذایی و برنامه هفتم توسعه
معاون وزیر جهاد کشاورزی در سازمان تات، از تقویت همکاریهای تحقیقاتی و آموزشی با دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در راستای تحقق سند دانشبنیان امنیت غذایی و برنامه هفتم توسعه خبر داد.
به گزارش اخبار سبز کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان تات، در نشستی صمیمانه با حضور رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، همکاریهای دانشگاه و سازمان تات در راستای تحقق سند دانشبنیان امنیت غذایی و برنامه توسعه هفتم مورد بررسی قرار گرفت.
انعقاد تفاهمنامهای میان بنیاد ملی علم، وزارت علوم و سازمان تات
غلامرضا گلمحمدی از انعقاد تفاهمنامهای میان بنیاد ملی علم، وزارت علوم و سازمان تات خبر داد که به منظور حمایت از تحقیقات و پایاننامههای دانشجویی و فرصتهای پسادکتری تنظیم شده است.
وی افزود: براساس این تفاهمنامه، اعتبارات این طرحها بهصورت ۵۰ درصد از سوی بنیاد ملی علم، ۲۵ درصد از سوی وزارت علوم و ۲۵ درصد از سوی سازمان تات تأمین خواهد شد؛ این حمایتها مشروط به تمرکز بر حل چالشهای کشاورزی در پژوهشها خواهد بود.
رئیس سازمان تات با اشاره به این که پشتیبانی این سازمان از دانشگاهها از لحاظ فضای پژوهشی و امکانات، از دیگر نکات این همکاری است، گفت: همچنین این تفاهمنامه بر تقویت همکاریهای همهجانبه میان دانشگاهها، مراکز پژوهشی، دانشگاه آزاد و بخش خصوصی تأکید دارد.
وی افزود: ملاک فعالیتها در استانها، تفاهمنامههای بالادستی خواهد بود که مسیر توسعه پژوهشهای کشاورزی را هموار میکند.
مدیریت یکپارچه تحقیقات و آموزش با استفاده از ظرفیتها
شعبان شتایی رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نیز در این دیدار بر اهمیت استفاده از ظرفیتهای تحقیقاتی و پژوهشی در قالب مدیریت یکپارچه تحقیقات و آموزش تأکید کرد.
وی با اشاره به پیشینه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گلستان بهعنوان قدیمیترین دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی کشور، وجود زیرساختهای مناسب این دانشگاه را زمینهای برای گسترش همکاریهای متقابل دانست.
شتایی افزود: بهرهگیری از ظرفیتهای تحقیقاتی و آموزشی در قالب مدیریت یکپارچه میتواند نقش مؤثری در توسعه و حل چالشهای بخش کشاورزی داشته باشد.