در کارخانه کنسانتره شاهرود یا کارخانه کوشا کویر یزد چه میگذرد؟
منشأ پیشپرداخت خرمای خریداری شده از کجاست؟
چند روز پیش خرمای سه الی چهار دست فروخته شده و خریداری شده پس داده شده استعمران در انبارهای استان خوزستان به مقصد کارخانه کنسانتره شاهرود بارگیری میشود
بنا به گزارش خبرنگار مزرعه سبز ، چند روز پیش خرمای سه الی چهار دست فروخته شده و خریداری شده پس داده شده استعمران در انبارهای استان خوزستان احتمالا به مقصد کارخانه کنسانتره شاهرود یا کارخانه کوشا کویر یزد بارگیری میشود. در حالی که مشخص نیست پیش پرداخت خرمای خریداری شده سازمان مرکزی تعاون روستایی و اتحادیه از کجاست.
کارخانهای که در سال 1398 برای اتحادیه سمنان خریداری و راهاندازی شد و مشخص نیست سلامت این خرما را چگونه رصد کرده است.
با این همه، موضوع به حقوق بیتالمال برمیگردد و از آنجا که به نظر میرسد خریدار اولیه خرما مستعمران انبارهای همشهری رئیس سازمان پیش پرداخت را از محل دارای خود و حسابهای بانکی خود به سازمان نداده باشد؛ در این صورت سوال این است که 8 یا 10 درصد پیشپرداخت این خرید را چه کسی داده است؟
امید است که این رقم از محل منابعی که سازمان مرکزی تعاون روستایی جهت خرید میوه شب عید اتحادیه مرکزی در اختیار اتحادیه داده است پرداخت نشده باشد!
رابطه بیع و مبیع
به ویژه اینکه چنین مبلغی 18 درصد بهره بانکی و در مجموع افزون بر 20 درصد هزینه (بهره موثر) برای سازمان مرکزی و اتحادیه دارد؛ زیرا در هر صورت باید مبلغی به عنوان پیشپرداخت کارسازی میشده تا رابطه بیع و مبیع برقرار می شد.
جالب اینکه خریدار پس از چند روز خرمای خریداری شده از سازمان مادر (تعاون روستایی) را گرانتر به اتحادیه مرکزی (به نوعی فرزند خوانده) فروخته است.
از ریش می کَنیم و به سبیل می افزاییم
گویا اتحادیه پس از چند روز، خرمای دست به دست شده (بدون حمل) را به خریدار (آقای الف) به قیمتی مثلا هزار یا 2 هزار تومان بالاتر می فروشد و خریدار با توجه به حوادث رخ داده در سازمان مرکزیف عطای آن را به لقایش می بخشد و خرما بیخ ریش اتحادیه می ماند.
اگر خرماها به گازهای تایید نشده اداره استاندارد آلوده باشد!
و حالا شایعه شده کامیون های خرمایهای چند دست رفت و برگشت داده شده را به کارخانه کنسانتره شاهرود یا کارخانه کوشا کویر یزد می برند.
ان شاءلله که خرماها با گاز تایید نشده توسط اداره استاندارد، ضدعفونی نشده باشند، والا مصرف کنندگان چنین محصولی اعم از انسان یا دام اگر به سرنوشت چرنوبیل مبتلا نشوند به سختی جان به سلامت به در میبرند.