قیمت گوشت به ۱۶۰ هزار تومان رسید
نایب رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان با بیان اینکه قیمت گوشت قرمز نسبت به شب عید کاهش داشته است، گفت: گوشت نسبت به افزایش نرخ اجناس دیگر، ارزان شده است.
به گزارش اخبار سبز کشاورزی، عبدالرزاق آقاجان با اشاره به اینکه در دو روز گذشته گوشت گوسفند از ۱۵۵ هزار تومان به ۱۶۰ هزار تومان رسیده است، اظهار کرد: این افزایش قیمت محسوب نمیشود بلکه تغییری جزئی است که به عرضه و تقاضا بازمیگردد.
وی اضافه کرد: معمولاً در فصل تابستان به دلیل ییلاق و قشلاق عشایر و افزایش عرضه این محصول با کاهش قیمت روبهرو هستیم، البته در همین شرایط هم کمبود نهادههای دامی خود مشکل بزرگی را برای دامداران به وجود آورده که موجب کشتار بیشتر دامها شده است.
نایب رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان یادآور شد: البته با جلسات انجام گرفته با مسئولان مربوطه قرار بر رفع مشکل دامداران و تأمین نهادههای مورد نیازشان است.
آقاجان در پاسخ به این پرسش که تأمین دام سبک در اصفهان از، چه طریق انجام میگیرد؟ گفت: اصفهان تولیدکننده ۳۰ درصد از دام سبک است و ۷۰ درصد مابقی از طریق واردات از استانهایی مانند کرمانشاه تبریز، خرمآباد و… انجام میگیرد.
وی با بیان اینکه قیمت گوشت قرمز نسبت به شب عید کاهش داشته است، گفت: گوشت نسبت به افزایش قیمت اجناس دیگر، ارزان شده است./ایمنا