در آیین قرعهکشی غرفههای نمایشگاه جامع کشاورزی مطرح شد
باید قدرت و پرشماری تولیدکنندگان سم و کود به نمایش گذاشته شود+ عکس
آیین قرعهکشی برای جانمایی غرفههای یازدهمین نمایشگاه جامع کشاورزی، عصر دیروز با حضور اعضای انجمنهای تولیدکنندگان سموم و نیز کودهای شیمیایی برگزار شد
اخبار سبز کشاورزی؛ آیین قرعهکشی برای جانمایی غرفههای یازدهمین نمایشگاه جامع کشاورزی، عصر دیروز با حضور اعضای انجمنهای تولیدکنندگان سموم و نیز کودهای شیمیایی در محل سالن همایشهای نمایشگاه بینالمللی برگزار شد.
در این آیین ابتدا مهندس مسعود گیلآبادی، رئیس انجمن تولیدکنندگان سموم ایران، به حاضران خیرمقدم گفت و از حضور پرشمار و انبوه این دو انجمن در مراسم قرعهکشی تشکر کرد.
وی با بیان اینکه نمایشگاه جامع تنها نمایشگاهی است که برای تخصیص دادن غرفههای آن، قرعهکشی صورت میگیرد، گفت: این بدان خاطر است که در نمایشگاههای دیگر بهدلیل منافع یا صلاحدید خود غرفهها را تقسیم میکنند؛ اما چون ما اعضای انجمن را از خودمان میدانیم میخواهیم ارتباط مستقیمی میان برگزیدن غرفه و عضو وجود داشته باشد و اعضایمان خودش را در تمام مراحل حاضر بدانند.
رئیس انجمن تولیدکنندگان سموم ایران یکی از ابعاد برگزاری نمایشگاه را برقراری ارتباط مستقیم با مخاطبان و بُعد دیگرش را قدرتنمایی و نمایش قدرت ذکر و اضافه کرد: باید قدرت تولیدکنندگان و تعداد شمار ایشان را به نمایش بگذاریم، چون وارد کردن کار سادهای است و من و شما هستیم که کار بزرگی را انجام میدهیم و تولید میکنیم. اگر من و شما در صف تولیدکنندگان باقی نمیماندیم، اکنون کشورمان کاملا واردکننده بود.
گیلآبادی حضو در نمایشگاه را از نظر اقتصادی بهصرفه دانست و در این باره توضیح داد: فرض کنید بخواهید با این وسعت بازاریابی کنید، تیمی بازاریاب را باید به استانهای گوناگون اعزام کنید، هزینههای تردد و اقامت آنها را بپردازید و این کار را برای 31 استان تکرار کنید. این هزینه بسیار بزرگتر میشود. در مقابلش هزینه حضور و تبلیغ در نمایشگاه با همه افزایشی که برای امسال در نظر گرفته و چندبرابر شده است به نظر ناچیز میرسد.
وی با بیان اینکه از هزینه دریافت شده برای خرید غرفهها، انجمنها سهمی ندارند و اگر هزینهای بابت زحمت و خدماتشان دریافت میکنند، این هزینههای دریافتی توسط انجمنها در آینده بهوسیله ارائه خدمات به اعضا برگزیده میشود، گفت: با همه اینگونه هزینهها، باز هم به نظر میرسد پرداخت هزینههای حضور در نمایشگاه، بسیار از هزینه سایر شیوههای بازاریابی کمتر است.
رئیس انجمن تولیدکنندگان سموم ایران اظهار داشت: میخواهیم مسئولان مختلف را دعوت کنیم و حرفهایمان را به آن بزنیم تا بتوانیم از مشکلات صنف و اعضایمان بکاهیم.
گیلآبادی در پایان گفت: اگرچه دردسر آنقدر زیاد است که برطرف ساختن همه آنها امکانپذیر نیست، اما تلاش ما آن است که تا حد ممکن از این دردسرها بکاهیم.
استقبال بسیار زیاد از نمایشگاه جامع کشاورزی
در این آیین، مهندس صدرزاده، مسئول برگزاری نمایشگاه جامع کشاورزی هم در گزارشی به اعضای انجمنهای تولیدکنندگان کودهای شیمیایی و سموم کشاورزی گفت: با توجه به استقبال بسیار زیادی که از حضور در نمایشگاه بهعمل آمد، درمورد تولیدکنندگان نهادههای یا باید بخشی از متقاضیان را حذف میکردیم و به ایشان غرفه اختصاص نمیدادیم یا باید از وسعت سایر غرفهها میکاستیم تا بتوانیم به همه متقاضیان غرفه اختصاص دهیم.
وی با بیان اینکه هر دو راهکار موجب نارضایتی متقاضیان میشود، گفت: به همین دلیل تصمیم گرفتیم سالنهای متعلق به نهادهها را از بخش شرقی به بخش غربی منتقل کنیم تا سالنهای ما از وسعت بیشتری برخوردار شود. بدین ترتیب سالنهای خلیج فارس و میلاد (در دو طبقه) و نیز سالنهای 35، 40 و 41 که جمع هفت سالن میشود و 15 هزار مترمربع وسعت دارد را به نمایش نهادهها و تولیدکنندگان نهادهها اختصاص دادیم. سالن 8، 9، 11 و 10 به آبیاری و سالنهای 7 ، 6 و 5 هم به کشاورزی هوشمند اختصاص پیدا کرده است.
مسئول برگزاری نمایشگاه جامع کشاورزی تصریح کرد: هر چند اکنون برخی نمایشگاههای کوچک مانند نمایشگاه قیر و آسفالت و لوزم و تجهیزات آزمایشگاهی در کنار نمایشگاه جامع کشاورزی برپا میشود، اما گمان میرود با تداوم روند حاضر ناچار خواهیم بود تمام فضای نمایشگاه بینالمللی تهران را به نمایشگاه جامع کشاورزی اختصاص دهیم و از برگزاری نمایشگاه جانبی جلوگیری کنیم.
صدرزاده همچنین گفت: مذاکراتی هم با وزرات جهاد کشاورزی صورت گرفته تا این معاونتها و ادارات مانند سال 1401 به نمایشگاه بیایند و به مخاطبان و تولیدکنندگان پاسخ دهند.
وی گفت: چین، بنگلادش، هند و ترکیه تاکنون برای حضور در نمایشگاه اعلام آمادگی کردهاند و شرکتهایی هم از آلمان و برخی کشورهای دیگر جذب خواهند شد تا وجهه بینالمللی این نمایشگاه تکمیل گردد.
صدرزاده همچنین به تسهیل امور صادراتی برای تولیدکنندگان کودهای شیمیایی و سموم کشاورزی اشاره کرد و گفت: نزدیک شدن نرخ ارز نیمایی به نرخ ارز آزاد میتواند باعث بهبود صادرات و افزایش آن شود.
افزایش 20 درصدی فضای نمایشگاه جامع یازدهم
سخنران پایانی این مراسم فرشاد طیاری، نماینده انجمن تولیدکنندگان کودهای شیمیایی بود که از همه دستاندرکاران برگزاری، اعضای انجمنها و ستاد برگزاری یازدهمین نمایشگاه جامع کشاورزی تشکر کرد و با بیان اینکه در این دوره سالن 7 نمایشگاه بینالمللی تهران بهدلیل تعمیرات عمرانی از قرار گرفتن در فهرست سالنهای قابل بهرهبرداری خارج شده، گفت: با تلاشهای بسیار زیادی که انجام شده گمان میرود تاکنون حدود 20 درصد به فضای نمایشگاه جامع یازدهم، نسبت به نمایشگاه دهم اضافه شده است.
وی در پایان از همه اعضای انجمنها تقاضا کرد با همکاری و دادن رهنمودها، مشورتها و در اختیار گذاشتن ایدههای خود به هیات مدیره انجمنها، دستاندرکاران را در هرچه بهتر برگزار شدن این نمایشگاه یاری دهند.