تقویت برنامه های مکانیزاسیون و کشاورزی پایدار آفریقا
مکانیزاسیون کشاورزی پایدار به طور قابل توجهی به توسعه زنجیرههای ارزش و سیستمهای غذایی کمک میکند.
اخبار سبز کشاورزی، مکانیزاسیون کشاورزی پایدار به طور قابل توجهی به توسعه زنجیرههای ارزش و سیستمهای غذایی کمک میکند، زیرا این پتانسیل را دارد که فعالیتها و عملکردهای پیش از کاشت، پس از برداشت، فرآوری و بازاریابی را کارآمدتر، مؤثرتر و سازگار با محیط زیست کند.
با این حال، برای درک کامل مزایای مکانیزاسیون، تعمیر و نگهداری مناسب ماشین آلات برای اطمینان از طول عمر و عملکرد بهینه آن ضروری است، که هم برای افزایش بهره وری و هم برای سازگاری با تغییرات آب و هوایی مورد نیاز است.
واحد مزرعه تحقیقاتی IITA–CGIAR (RFU)، در تلاشی مشترک با تیم CGIAR، میزبان کارگاه نگهداری محصولات کشاورزی برای پایان دادن به گرسنگی (CtEH) در عبادان بود. این رویداد بستری برای نمایندگان مراکز مختلف CGIAR و موسسات ملی کشاورزی در سراسر آفریقا بود تا گرد هم آیند و تخصص خود را به اشتراک بگذارند.
این کارگاه استراتژیهای جامع و یک برنامه کاری را برای تضمین پایداری بلندمدت سرمایهگذاری CtEH در زیرساختها و تجهیزات، حمایت از برنامههای اصلاح نژاد برای ارائه سریعتر گونههای بهبود یافته به کشاورزان آفریقا ترسیم کرد. گوستاوو تکسیرا، رهبر خدمات مشترک جهانی خدمات پرورش و تحقیقات (BRS) این فرآیند برنامه ریزی دقیق را رهبری کرد.
جان دررا، رئیس برنامههای اصلاح نژاد CGIAR و هاپسون موشوریوا، رئیس برنامههای اصلاح نژاد IITA، یک مرور کلی از برنامههای پرورش تحت IITA و CGIAR ارائه کردند.
آنها بر اهمیت نگهداری مناسب برای تضمین پایداری بلند مدت تاکید کردند. هر دو رهبر تاکید کردند که سرمایهگذاری مستمر و مدیریت استراتژیک برای موفقیت این برنامههای اصلاح نژاد در رسیدگی به چالشهای امنیت غذایی ضروری است.
این کارگاه دستورالعملهای کلیدی را ایجاد کرد که به عنوان چارچوب مرجع و استراتژی پایداری برای مؤسسات عمل میکند و همکاری با سایر سازمانهای تحقیقاتی را تقویت میکند.
این نتایج حاصل از کارگاه قرار است در بین مؤسسات مختلف اعمال شود و استفاده میان مدت و بلندمدت از سرمایه گذاری را تضمین کند. این برنامههای اصلاح نژاد را تقویت میکند و کشاورزی پایدار را با ارائه مؤثر نوآوریهای CGIAR به کشاورزان خردهمالک ارتقا میدهد و در نتیجه بهرهوری و انعطافپذیری کشاورزی را افزایش میدهد.
آجای پانچبهای، مسئول پرورش منطقه ای، سیستم بذر و مدیریت محصول IRRI، بر اهمیت بازنگری دستورالعمل های عملیاتی و رویه های عملیاتی استاندارد تأکید کرد: «این اسناد باید به گونه ای تطبیق داده شوند تا اطمینان حاصل شود که آنها به راحتی توسط اپراتورهای سازمانی قابل درک هستند، و امکان اجرای موثرتر و رعایت آنها را فراهم می کند. رهنمودهایی که در نهایت باعث بهبود کارایی عملیاتی و کمک به برنامههای اصلاحی و پیشرفت کشاورزی میشود.»
این رویداد پنج روزه با بحث هایی برجسته شد که دستورالعمل های سطح بالا را برای درک چگونگی عملیاتی کردن مکانیسم های تعمیر و نگهداری و بازیابی هزینه توسط مؤسسات مختلف ایجاد کردند.