خبر فوری
شناسه خبر: 48685

افرادی که غذاهای ارگانیک بیشتری می خورند، سموم بیشتری در خونشان دارند

جوانانی که بیشتر غذای ارگانیک می خورند، سموم بیشتری در خون و ادرارشان نسبت به افرادی که نمی خورند، دارند.

افرادی که غذاهای ارگانیک بیشتری می خورند، سموم بیشتری در خونشان دارند

اخبار سبز کشاورزی؛ بر اساس مطالعه ای که هنوز منتشر نشده توسط متخصص سرطان و عضو سابق شورای عالی سلامت نیک ون لاربکه، جوانانی که بیشتر غذای ارگانیک می خورند، سموم بیشتری در خون و ادرارشان نسبت به افرادی که نمی خورند، دارند.

چهار سال پیش، ون لاربکه تحقیقات خود را بر اساس این سوال آغاز کرد که "آیا غذای ارگانیک سالم تر است؟" او و تیمش فرض کردند که آنها تایید می کنند که غذاهای ارگانیک واقعا سالم تر هستند. اما نتایج داستان کاملاً متفاوتی را بیان کرده است.

Van Larebeke گفت: "فرضیه کاری ما این بود که مصرف بیشتر مواد غذایی ارگانیک با آفت کش های کمتری همراه است. اما معلوم شد که اینطور نیست." در مقابل، غلظت‌های بالاتری نیز برای سایر آلاینده‌ها وجود داشت، به عنوان مثال، سرب (که برای مغز سمی است) یا ترکیبات آرسنیک و کلر آلی که سرطان‌زا هستند.

دانشمندان وجود این مواد را در نمونه ای از 600 نوجوان فلاندری بررسی کردند. در میان افرادی که به طور متوسط ​​بیش از 7.5 بار در هفته غذای ارگانیک مصرف می کردند، این ارقام به طرز شگفت انگیزی بالا بود: برای تعدادی از سموم، غلظت خون آنها 20٪، 30٪ یا حتی 40٪ بیشتر از حد طبیعی بود.

تخم مرغ، لبنیات، دانه ها و آجیل

Van Larebeke معتقد بود که این غلظت ها خیلی زیاد است و یک فرآیند سه ساله را برای تصحیح داده ها آغاز کرد. تمرکز ویژه بر مصرف محصولات پرچرب، تغذیه با شیر مادر (که آلاینده ها را نیز از بین می برد)، شاخص توده بدنی و جنسیت صورت گرفت. هنگامی که این عوامل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند، تفاوت ها به طور قابل توجهی کوچکتر، اما همچنان قابل توجه بود.

محققان به این نتیجه رسیدند که هرچه افراد غذای ارگانیک بیشتری مصرف کنند، سموم بیشتری در خون و ادرار آنها وجود دارد. اینها عبارتند از: سرب، آرسنیک، PCB118 و PCB153، ماده PFAS PFNA، سایر ترکیبات کلر و گلایفوسیت. به طور قابل توجهی، این مشکل در تخم مرغ، لبنیات، دانه ها و مغزها بیشتر از سیب زمینی، سبزیجات یا میوه است.

از آنجایی که کشاورزی ارگانیک به منظور تولید غذای سالم تری بدون استفاده از آفت کش ها است، این یافته ها چندین سوال مرتبط را ایجاد کرد. Van Larebeke معتقد است که نتایج تا حد زیادی به دلیل آلودگی زیست محیطی بسیار زیاد در منطقه است که بر کشاورزی ارگانیک نیز تأثیر می گذارد.

تحقیقات قبلی قبلاً نشان داده است که تخم مرغ های مرغ های آزاد در باغ یا سبزیجات خانگی خطرات بیشتری نسبت به غذای "عادی" دارد.

نتایج این مطالعه "تأسف‌بار" است

او به VRT گفت: جوجه ها بیرون زندگی می کنند و می دانیم که آلاینده ها به سرعت در تخم ها ذخیره می شوند. گاوهای ارگانیک نیز تا آنجا که ممکن است در بیرون چرا می کنند. این ممکن است تفاوت را توضیح دهد. احساس می کنم غذای ارگانیک همان قناری معدن زغال سنگ است.

ورکوتر گفت که مواد غذایی ارگانیک به گونه‌ای تولید می‌شوند که خالص‌تر و تمیزتر از کشاورزی معمولی باشند و فقط در تلاش برای بازگرداندن تعادل طبیعی هستند. "اما این واقعیت که ظاهرا دیگر امکان تولید غذا به طور طبیعی وجود ندارد، یک سیگنال قوی است که نشان می دهد چیزی کاملا اشتباه است. ما اولین قربانیان یک محیط بسیار آلوده هستیم."

ون لاربکه به آلودگی محیط زیست اشاره کرد اما همچنین این سوال را مطرح کرد که آیا تقلب در بخش ارگانیک وجود دارد یا خیر. این که مردم در نهایت از مواد خاصی در کشاورزی ارگانیک استفاده می کنند، یا اینکه محصولاتی که ارگانیک نیستند به این صورت ارائه می شوند.

اما ون لاربکه تاکید کرد که خطرات بالقوه سلامتی را نباید به سادگی گرفت. "خطرات سلامتی واقعاً جدی است. داده های بیشتری وجود دارد که نشان می دهد آلودگی به طور کلی خطر ابتلا به سرطان یا سایر بیماری ها را تعیین می کند. یک مطالعه اخیر ایتالیایی نشان می دهد که آلودگی نقش مهم تری نسبت به سبک زندگی سالم دارد. پنج و ده سال زندگی."

بنابراین او خواستار مطالعه تطبیقی ​​تفاوت‌های بین مواد غذایی ارگانیک و سایر مواد غذایی، در مورد وجود آلاینده‌ها در خود غذا است.

 

دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای