خبر فوری
شناسه خبر: 51864

مرغ عسلی کنجدی؛ دستور پخت بی‌نظیر برای یک طعم متفاوت!

در جستجوی یک طعم متفاوت و بی‌نظیر برای مرغ هستید؟ با این دستور پخت ساده بهترین مرغ عسلی کنجدی را در خانه درست کنید و مهمانان خود را شگفت‌زده کنید!

مرغ عسلی کنجدی؛ دستور پخت بی‌نظیر برای یک طعم متفاوت!

احتمالاً فکر می‌کنید غذایی که اسم عسل دارد، حتماً خیلی شیرین است و ممکن است به ذائقه‌تان خوش نیاید. اما دست نگه دارید! مرغ عسلی کنجدی یکی از آن غذاهای خاص و شگفت‌انگیز است که با وجود نامش، طعمی متعادل و فوق‌العاده لذیذ دارد.

به گزارش اخبار سبز کشاورزی؛ این غذای محبوب آسیایی، به سرعت جای خود را در آشپزخانه‌های ایرانی باز کرده و با ترکیب شیرینی ملایم عسل، ترشی سرکه و عطر دلنشین سیر، تجربه‌ای فراموش‌نشدنی را رقم می‌زند. آماده‌اید تا این غذای وسوسه‌انگیز را در خانه درست کنید؟ پس با ما همراه باشید.

مرغ-عسلی-کنجدی-

مواد لازم برای تهیه مرغ عسلی کنجدی

برای آماده کردن این غذای خوشمزه، به مواد زیر نیاز دارید:

  • سینه مرغ بدون استخوان: ۳ عدد

  • کره: ۴ قاشق غذاخوری

  • آرد: ۱/۴ پیمانه

  • سیر: ۴ حبه

  • سرکه سیب: ۲ قاشق غذاخوری

  • سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری

  • سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری

  • عسل: ۹۰ گرم

  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

  • کنجد: به مقدار لازم

  • روغن مایع: به مقدار لازم

مرغ-عسلی-کنجدی-1-

طرز تهیه مرغ عسلی کنجدی گام به گام

این دستور پخت شامل چند مرحله ساده است که به شما کمک می‌کند به راحتی یک غذای حرفه‌ای درست کنید.

 

گام اول: آماده‌سازی مرغ

ابتدا سینه‌های مرغ را به خوبی با آب سرد بشویید و خشک کنید. سپس با یک چاقوی تیز، روی آن‌ها برش‌های مورب و سطحی ایجاد کنید. این برش‌ها کمک می‌کنند تا طعم‌ها بهتر به بافت مرغ نفوذ کنند. حالا دو طرف مرغ‌ها را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید.

 

گام دوم: آردپاشی و سرخ کردن

آرد را در یک بشقاب بریزید و مرغ‌های مزه‌دارشده را در آرد بغلتانید تا هر دو طرف آن‌ها به خوبی آغشته شود. مرغ‌ها را کمی بتکانید تا آرد اضافی آن‌ها جدا شود. حالا در یک تابه، دو قاشق غذاخوری کره را آب کنید و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید تا کره نسوزد. پس از داغ شدن تابه، مرغ‌ها را در آن بچینید. حرارت را کم کنید تا مرغ‌ها کاملاً مغزپخت و دو طرف آن‌ها طلایی و برشته شود.

 

گام سوم: تهیه سس عسل و سیر

در همین حین که مرغ‌ها در حال سرخ شدن هستند، سیرها را به صورت ریز و ساطوری خرد کنید. یک قاشق غذاخوری کره باقی‌مانده را به تابه اضافه کرده و سیر خردشده را به آن بیفزایید. سیر را به آرامی تفت دهید تا عطر آن بلند شود. سپس عسل، سرکه سیب، سس سویا و سرکه بالزامیک را اضافه کرده و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک سس یکدست حاصل شود.

 

گام چهارم: ترکیب مرغ و سس

حرارت گاز را به حداقل برسانید. چند دقیقه به مرغ‌ها اجازه دهید تا در سس بجوشند و سس غلیظ شود و به بافت مرغ نفوذ کند. در دو دقیقه پایانی، مقداری کنجد روی هر دو طرف مرغ‌ها بپاشید و برای یک تا دو دقیقه تفت دهید تا کنجدها هم عطر و طعم بگیرند. حالا مرغ عسلی کنجدی شما آماده است!

 

نکات کلیدی برای یک مرغ عسلی کنجدی بی‌نقص

  • دورچین جذاب: می‌توانید این غذا را با سیب‌زمینی سرخ‌شده یا سبزیجات پخته سرو کنید.

  • عطر و طعم بیشتر: برای خوشمزه‌تر شدن، مقداری جعفری خردشده یا پیازچه در آخر به غذا اضافه کنید.

  • طعم تند: اگر دوست دارید غذایتان تند باشد، می‌توانید به جای فلفل سیاه، از فلفل قرمز استفاده کنید یا یک فلفل تند تازه یا خشک را در سس قرار دهید.

  • همراهی با لیمو: سرو این غذا با کمی آب لیموترش تازه، طعم آن را بسیار متعادل و لذیذ می‌کند.

  • خوراک سبزیجات: می‌توانید سبزیجات دلخواهتان را به سس اضافه کنید و آن را به شکل یک خوراک دلچسب تهیه کنید. در این حالت، مقدار سس را کمی بیشتر کنید.

این غذای متفاوت را حتماً در خانه امتحان کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. نوش جان!

دیدگاه تان را بنویسید

چندرسانه‌ای