در گفتوگو با رئیس هیأت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماشینها و ادوات کشاورزی ایران مطرح شد
شرایط سخت تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماشینها و ادوات کشاورزی به واسطه عدم هماهنگی لازم بین مسئولین
تولیدکنندگان ادوات کشاورزی در بحران، عدم هماهنگی وزارت جهاد و صمت، پرداخت تسهیلات را متوقف کرد. حسین صالحی راهکار خروج از این وضعیت را تشریح میکند.

شرایط موجود و عدم توجه کافی وزارت جهادکشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت باعث شده است که از ابتدای سال جاری تاکنون هنوز وضعیت سیستم پرداخت تسهیلات به متقاضیان خرید ماشینآلات و ادوات کشاورزی راهاندازی نشده است.
حسین صالحی، رئیس هیأت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماشینها و ادوات کشاورزی ایران در گفتوگو با «اخبار سبز کشاورزی» ضمن بیان سخنان فوق بیان داشت: با توجه به وضعیت کشور در سال جاری، صنایع مربوط به تولید ماشینآلات و ادوات کشاورزی، سختترین شرایط را تجربه کرده و واحدهای تولیدی به شدت در تنگنا قرار گرفتهاند.
وی افزود: متأسفانه در این شرایط، وزارت صمت و وزارت جهادکشاورزی نیز توجه لازم را نسبت به این صنعت ندارند و این امر باعث شده است که از ابتدای سال جاری تاکنون هنوز وضعیت سیستم پرداخت تسهیلات به متقاضیان خرید ماشینآلات و ادوات کشاورزی راهاندازی نشده است و واحدهای تولیدکننده نتوانستهاند فروش خود را آغاز کنند و به شدت از لحاظ نقدینگی و پرداخت هزینههای خود در تنگنا قرار دارند.
تهدید تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنعت به واسطه دو معضل فروش و تأمین نقدینگی
رئیس هیأت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماشینها و ادوات کشاورزی ایران سپس ضمن اشاره به این که مشکلات بسیار زیادی همچون مشکلات ارزی و ... تولیدکنندگان صنعت را تحت فشار قرار داده است، گفت: در حال حاضر عمدهترین چالش، مشکلات مربوط به فروش و تأمین نقدینگی است.
نقش اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماشینها و ادوات کشاورزی ایران در حل چالشها
وی در ادامه، در رابطه با نقش اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماشینها و ادوات کشاورزی ایران جهت حل مشکلات این صنعت یادآور شد: اتحادیه از ابتدای سال به طور مرتب در حال مکاتبه و برگزاری جلسات برای رفع مشکلات است، اما با کمال تأسف، عدم هماهنگی لازم بین مسئولین مربوطه و جزیرهای عمل کردن آنان باعث شده است که نتوانیم پاسخ مثبت گرفته و کارها را به صورت مناسب پیش ببریم.
راهکار رفع چالش صنعت
صالحی سپس توصیه و راهکار خود را برای حل چالش موجود بدین صورت بیان کرد و گفت: طی نشستی که با دوستان برگزار کردیم، به این نتیجه رسیدیم که جلسهای را با حضور مقام عالی وزارت جهادکشاورزی برگزار نموده و از ایشان تقاضا کنیم که هر چه سریعتر نسبت به تشکیل جلسه ستاد مکانیزاسیون اقدام نمایند.
وی افزود: در این جلسه علاوه مسئولین وزارت جهادکشاورزی و وزارت صمت، مسئولین بانک کشاورزی و تنی چند از اعضای هیأت مدیره اتحادیه، پیشکسوتان و دستاندرکاران این صنعت نیز باید حضور داشته باشند تا بتوان در رابطه با حل معضل مذکور چارهای اندیشید، زیرا امنیت غذایی کشور بسیار اهمیت دارد و در این راستا، بحث مکانیزاسیون باید جدی گرفته شود.
او همچنین اضافه کرد: این معضل، بدون هماهنگی لازم بین وزارت صمت و وزارت جهادکشاورزی و سایر ارگانهای دیگر مرتفع نخواهد شد.
بیشتر بخوانید: مکانیزاسیون کشاورزی؛ پازل نهایی تحول در کشاورزی مدرن